ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Handball Premier: Για την ισοφάριση η ΑΕΚ, για το άλμα τίτλου ο Ολυμπιακός

ΚΥΠΕΛΛΟ 2018-2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ 2018-2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πράξη δεύτερη στους τελικούς του Πρωταθλήματος χάντμπολ Ανδρών με την σειρά να μεταφέρεται στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ (19:00). Για την ισοφάριση η ΑΕΚ, για το άλμα τίτλου ο Ολυμπιακός.

Πράξη δεύτερη στους τελικούς του Πρωταθλήματος χάντμπολ Ανδρών με την σειρά να μεταφέρεται πλέον στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ μετά την νίκη 23-15 του Ολυμπιακού ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή επί της ΑΕΚ στου Ρέντη για το 1-0.

Η Ένωση υποδέχεται στις 19:00 (ΕΡΤSPORTS) τους ερυθρόλευκους, έχοντας αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αφού τη θέση του Νίκου Γραμματικού που παραιτήθηκε, πήρε ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Ανδρέας Τρουπής.

Για την ΑΕΚ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά ο Ιούλιος Αργυρού που δεν ήταν παρών στον 1ο τελικό, ενώ η συμμετοχή του Δανού Λάρς Γιάκομπσεν θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, καθώς χτύπησε στο γόνατο στο ματς της Παρασκευής.

Αλέξης Αλβανός (δεξιός ίντερ ΑΕΚ): "Μετά τον 1ο τελικό και την κακή εμφάνιση μας, οφείλουμε στους εαυτούς μας και στον κόσμο της ΑΕΚ, να παρουσιαστούμε εντελώς διαφορετικοί στην έδρα μας. Δεν έχουμε χρόνο να αλλάξουμε πολλά πράγματα, ελπίζω να δείξουμε το κατάλληλο σθένος, ώστε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Σίγουρα ήταν μια δύσκολη απόφαση της διοίκησης να αποδεχθεί την παραίτηση του προπονητή. Από κει και πέρα εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα στις καινούργιες συνθήκες και να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι μπορούμε. Βρισκόμαστε σε άσχημη κατάσταση, πρέπει να αναστρέψουμε το κλίμα υπέρ μας".

Δημήτρης Τζηράς (δεξιός εξτρέμ Ολυμπιακού): "Παρά την αναταραχή που υπάρχει στην ΑΕΚ, εμείς παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και έχουμε ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα μας φέρει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο νταμπλ.

Πιστεύω πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του ματς και διορθώσουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας -σε σχέση με τον 1ο τελικό- θα είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε στο τέλος".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ