ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η EHF μείωσε το πρόστιμο στην ΟΧΕ

Η EHF μείωσε το πρόστιμο στην ΟΧΕ

Δικαίωση της ΟΧΕ που επέλεξε να προσφύγει στο τριτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της EHF και να θέσει το θέμα στην εκτελεστική της επιτροπή.

Με απόφαση του το Διαιτητικό Δικαστήριο (ECA) της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (EHF) σχετικά με την υπόθεση της αποχώρησης της Εθνικής Γυναικών Κ17 από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα Σκόπια τον περασμένο Αύγουστο, μειώνει το αρχικό επιβληθέν πρόστιμο των 25.000 ευρώ κατά 50%.

Η μείωση του προστίμου γίνεται με ανασταλτικό χαρακτήρα για μια περίοδο 5 ετών κατά την οποία εάν η Ελληνική Ομοσπονδία αποχωρήσει ξανά από αγώνα για τους ίδιους λόγους το υπόλοιπό του προστίμου θα επιβληθεί κανονικά.

Η ανωτέρω απόφαση σε συνδυασμό με την πρόσφατη απόφαση της Εκτελεστικής επιτροπής της EHF σχετικά με την δημιουργία ομάδας εργασίας που θα διερευνήσει το θέμα προκειμένου να εξευρεθεί μόνιμη λύση, δικαιώνει τις επιλογές της ΟΧΕ να προσφύγει στο τριτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της EHF, καθώς και να θέσει ευθέως το θέμα στην εκτελεστική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ