ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η ΑΕΚ έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs

Η ΑΕΚ έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs της Handball Premier έκανε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 48-27 του Αερωπού Έδεσσας.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs της Handball Premier έκανε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 48-27 του Αερωπού Έδεσσας στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση κρίνεται στις δύο νίκες και το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί την Τρίτη 1η Μαΐου στο κλειστό της Έδεσσας, αμέσως μετά τα παιχνίδια (21 και 28/4) της ΑΕΚ με την Μαδέιρα για τα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ.

Για τους γηπεδούχους δεν ολοκλήρωσε το ματς ο Σέρβος πίβοτ Έλντιν Βραζάλιτσα, ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Νικολαΐδης Χ. 5, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 4, Γεωργιάδης, Χόγκας 7, Ζαμπούνης 4, Νικολαΐδης Π. 13, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας 2, Λόκκεν 3, Δομπρής 6, Βαμβακάς 1, Αργυρού, Βραζάλιτσα 3, Μυλωνάς.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Μαυρόπουλος, Ρομπής 1, Κράλλης 3, Λιάνδης, Ανγκέλοφ 5, Δημάκης 3, Βαφείδης 5, Κυριακού 6, Λιόφης 1, Αρβανιτίδης 3.

Διαιτητές: Κινατζίδης-Φωτακίδης, Δίλεπτα: 1-1, Πέναλτι: 1/1-3/3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ