ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Γραμματικός: "Θέλει ακόμα σκληρότερη δουλειά"

Γραμματικός: "Θέλει ακόμα σκληρότερη δουλειά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική χαντμπολ των ανδρών ηττήθηκε με 33-28 από το Βέλγιο στο πλαίσιο του προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2019. Τι δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Γραμματικός.

Η Εθνική ομάδα χαντμπολ των ανδρών ηττήθηκε με 33-28 από το Βέλγιο στο πλαίσιο του προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2019. Για τους γηπεδούχους εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας, Λέτενς, που μεταξύ άλλων απέκρουσε τρία πέναλτι των Ελλήνων διεθνών (Κωστακίδης, Μάλλιος, Τζηράς), ενώ σε ένα ακόμη αστόχησε (δοκάρι) ο Ιωάννου.

Η Εθνική μας την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου στις 17:00 (ΕΡΤ3), θα υποδεχθεί το Βέλγιο στο "Σπίτι του Χάντμπολ", στη Μίκρα Θεσσαλονίκης για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου, όπου θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Γραμματικός, δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: "Έγινε μια σοβαρή προσπάθεια από τα παιδιά. Υπήρξε πάλι ένα κενό προς το τέλος του πρώτου και στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου με αρκετά άστοχα σουτ και τέσσερα χαμένα πέναλτι. Αυτά σε αυτό το επίπεδο στοιχίζουν. Θέλει ακόμα σκληρότερη δουλειά.

Πρέπει πρώτα να βελτιωθούμε ατομικά και φυσικά και ομαδικά. Να μεγαλώσουμε την διάρκειά μας και να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας. Από κει και πέρα υπήρξαν αρκετά νέα παιδιά που πήραν χρόνο συμμετοχής. Είναι σημαντικό επίσης ότι δείξαμε αντίδραση στο τελευταίο δεκάλεπτο και μαζέψαμε το σκορ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ