ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Επίσημο: Ανακοίνωσε Κόντη και Αραπακόπουλο ο Ολυμπιακός

Επίσημο: Ανακοίνωσε Κόντη και Αραπακόπουλο ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού προχώρησε στην απόκτηση του Ανδρέα Αραπακόπουλου από τον Δούκα και του Αντώνη Κόντη από τον Φαίακα.

Οι μεταγραφές συνεχίζονται για την ομάδα χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν στην απόκτηση του Ανδρέα Αραπακόπουλου από τον Δούκα και του Αντώνη Κόντη από τον Φαίακα.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των Μάρκο Τερλέτσκι, Θοδωρή Δεληχρήστο και Άγγελου Τσίλη.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις: "Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π./Όμιλος Ξυνή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Αραπακόπουλο. Ο διεθνής αθλητής χάντμπολ με την εθνική ομάδα της Ελλάδας, αγωνίζεται ως πίβοτ και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις στο olympiacossfp.gr ανέφερε τα εξής: "Είναι μια νέα αρχή για μένα. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Λόγω της περσινής πορείας αλλά και του χαρακτήρα του συλλόγου οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές για τη νέα σεζόν. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100% του εαυτού μου και να ανταποκριθώ στο ρόλο που θα έχω στην ομάδα”.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π./Όμιλος Ξυνή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κόντη. Ο διεθνής αθλητής χάντμπολ με την εθνική ομάδα της Ελλάδας, αγωνίζεται ως εξτρέμ και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Ο Αντώνης Κόντης στις πρώτες του δηλώσεις στο olympiacossfp.gr ανέφερε τα εξής: «Είμαι περήφανος και με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι θα είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ πολύ το προπονητικό τιμ και τους ανθρώπους της διοίκησης που με εμπιστεύτηκαν. Θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ