ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Εκτός Ολυμπιακού ο Αλί Τινκίρ που χαιρέτησε στρατιωτικά

Εκτός Ολυμπιακού ο Αλί Τινκίρ που χαιρέτησε στρατιωτικά

Ο Αλί Τινκίρ του Ολυμπιακού χαιρέτησε στρατιωτικά σε ομαδική φωτογραφία της εθνικής χάντμπολ της Τουρκίας και μια ημέρα μετά τον σάλο που ξέσπασε, ο Ερασιτέχνης τον απομάκρυνε από την ομάδα.

Ο Γιουνούς Οζμουσούλ της ΑΕΚ και ο Αλί Τινκίρ του Ολυμπιακού χαιρέτησαν στρατιωτικά σε ομαδική φωτογραφία της εθνικής χάντμπολ της Τουρκίας και μια ημέρα μετά τον σάλο που ξέσπασε και τις αντιδράσεις που υπήρξαν, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τον απομάκρυνε από την ομάδα.

"Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει ότι μετά από απόφαση της διοίκησης, ο Ντουρμούς Αλί Τινκίρ τίθεται εκτός ομάδας χάντμπολ και ως εκ τούτου δεν θα μετέχει στις δραστηριότητες του τμήματος", ανέφερε η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο 25χρονος ερυθρόλευκος ( ο παίκτης δεξιά από τον συμπαίκτη του με τη φανέλα με το νούμερο 17 που έχει κλείσει τα μάτια του) ήταν στην αποστολή της τουρκικής ομάδας που αγωνίστηκε κόντρα στο Βέλγιο και νίκησε. Στο τέλος της αναμέτρησης όλοι οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο, πλην δύο - τριών εξαιρέσεων, πόζαραν μπροστά από τον φωτογραφικό φακό και χαιρέτησαν στρατιωτικά.

Ο συγκεκριμένος πανηγυρισμός εμπλέκεται με την τουρκική στρατιωτική επιδρομή στην Συρία. Οι αθλητές που έχουν προβεί στην ενέργειά αυτή, θεωρείται πως χαιρετούν την απόφαση του Ερντογάν να επέμβει με στρατιωτικές δυνάμεις στην χώρα, χτυπώντας τους Κούρδους της περιοχής.

Η επίμαχη φωτογραφία αναρτήθηκε στη σελίδα της τουρκικής ομοσπονδίας χάντμπολ και φυσικά στα περισσότερα Μέσα της γειτονικής χώρας. Από εδώ και πέρα μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ, με τον Ολυμπιακό πάντως να παίρνει άμεσα θέση και να διώχνει τον αθλητή από την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ