Εκτός Α1 τα Βριλήσσια

Η ΟΧΕ έκανε γνωστό ότι τα Βριλήσσια δεν θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ των ανδρών.

Μετά την εξέλιξη αυτή, τη θέση στην Α1 της κυπελλούχου Ελλάδας, βάσει της γενικής προκήρυξης των πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2011-12, έχει δικαίωμα να πάρει ο Ποσειδώνας Λουτρακίου.

 

Οι λόγοι είναι οικονομικοί για την ομάδα των Βριλησσίων, που απέστειλε έγγραφο στην ΟΧΕ τονίζοντας πως δεν μπορεί να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα.

 

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ για το θέμα έχει ως εξής:

 

"Το σωματείο ΕΣΝ Βριλησσίων ενημέρωσε με έγγραφό του την ΟΧΕ ότι δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Α1 Ανδρών της περιόδου 2011-2012 λόγω οικονομικής απομόνωσης του συλλόγου, γεγονός που δεν καθιστά δυνατή τη συγκρότηση αξιόμαχης ομάδας.

 

Σύμφωνα με το άρθρο 8.1 κεφ. Γ΄ της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων 2011-2012, το σωματείο που έχει δικαίωμα να αντικαταστήσει το ΕΣΝ Βριλησσίων είναι ο Ποσειδών Λουτρακίου (3ος Α2 Ανδρών περιόδου 2010-2011).

 

Η ΟΧΕ έχει ήδη αποστείλει σχετική ενημέρωση στο εν λόγω σωματείο και περιμένει την επιβεβαίωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Game of Thrones, ‘A Knight of the Seven Kingdoms’: Last night

Όσα είδαμε στο 2ο επεισόδιο της 8ης σεζόν “Game of Thrones”.

Live chat για το 2ο επεισόδιο του 8ου κύκλου 'Game of Thrones'

To πλήρωμα του PopCode σχολιάζει το 2o επεισόδιο του 8ου και τελευταίου κύκλου της σειράς και απαντά σε όλες σας τις ερωτήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ