Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάληψη μεγάλης διοργάνωσης

Η ΟΧΕ απέστειλε στην Διεθνή Ομοσπονδία Χάντμπολ εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάληψη μίας εκ των διοργανώσεων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων του 2021 ή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων του 2021.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος απέστειλε στην Διεθνή Ομοσπονδία Χάντμπολ (ΙHF) εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάληψη μίας εκ των διοργανώσεων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων (Κ19) του 2021 ή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων (Κ21) του 2021. Η απόφαση θα ληφθεί στο κογκρέσο της ΙHF, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2017.

Η συντονίστρια των Εθνικών Ομάδων Γυναικών Γρηγορία Γκόλια θα εκπροσωπεί την Ελλάδα στην ομάδα εργασίας (Women Handball Board) που συστήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ για την ανάπτυξη και προώθηση του γυναικείου χάντμπολ στην Ευρώπη.

Στην επιτροπή συμμετέχουν σπουδαίες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού γυναικείου χάντμπολ, πρώην διεθνείς αθλήτριες, Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες του αθλήματος. Επικεφαλής είναι η Ρουμάνα, Narcisa Lecusanu και η Γαλλίδα, Nodjialem Myaro.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μπορείς να θυμηθείς όλους τους παίκτες του πρώτου Big Brother;

Σου δίνουμε 2 λεπτά για να βρεις το αυθεντικό καστ του απόλυτου ριάλιτι, το οποίο ετοιμάζει ιστορική επιστροφή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24