ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Δημητρούλιας: "Εξαιρετική εμπειρία τα ευρωπαϊκά παιχνίδια"

Δημητρούλιας: "Εξαιρετική εμπειρία τα ευρωπαϊκά παιχνίδια"
INTIME SPORTS

Ο Διομήδης αποκλείστηκε από τη συνέχεια του EHF CUP ωστόσο ο προπονητής τους τόνισε πως αυτή η εμπειρία θα βοηθήσει τους παίκτες του.

Ο Διομήδης μπορεί να μην τα κατάφερε στο θεσμό του EHF CUP και να αποκλείστηκε από την πανίσχυρη Dinamo Bucuresti, ο προπονητής των Λύκων όμως Δημήτρης Δημητρούλιας κρατάει από τα δύο αυτά παιχνίδια πολύτιμα στοιχεία που θα βοηθήσουν τη νέα ομάδα μας στην συνέχειά της.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα μας ο "αρχιτέκτονας" των επιτυχιών του Διομήδη αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία αυτά τα 2 ματς για την φετινή μας ομάδα. Η επιλογή να δοθούν τα 2 παιχνίδια στη Ρουμανία σε συνδυασμό με το μέγεθος του αντιπάλου, μας οδήγησαν να τα δούμε σαν μια ξεχωριστή εμπειρία και χωρίς το άγχος του ελληνικού πρωταθλήματος, να αγωνιστούμε και να μετρηθούμε με ομάδες τέτοιου μεγέθους.

Στον πρώτο αγώνα μπήκαμε με την κρυάδα του πρωτάρη και έτσι αφήσαμε τον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τα αβίαστα λάθη μας και να μας τρέχει εύκολα γκόλ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, με περισσότερη συγκέντρωση και πιεστικότεροι στην άμυνα μας, καταφέραμε να ανατρέψουμε την εικόνα και να πάρουμε ένα πολύ αξιοπρεπές αποτέλεσμα, μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο κερδίσαμε για 2 γκόλ.

Στο δεύτερο αγώνα δεν καταφέραμε να κάνουμε μια πειστική εμφάνιση και μοιραία η ψαλίδα άνοιξε. Στα θετικά βέβαια είναι ότι στο δεύτερο παιχνίδι πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες μας , που ουσιαστικά για τους μισούς περίπου ήταν το βάπτισμα τους σε ευρωπαϊκό αγώνα ανδρών και μάλιστα επιπέδου EHF.

Προσωπικά εκτιμώ ότι η Ντιναμό είναι μια ομάδα που μπορούμε μέσα από τη δουλειά μας μέσα σε 5-6 μήνες να την κοιτάζουμε στα μάτια και να την κερδίζουμε. Η φετινή ομάδα είναι μια πρόκληση για όλους μας εδώ στον Διομήδη και κυρίως για τα ίδια τα παιδιά. Χρειαζόμαστε ασκητικότητα, υπομονή κι επιμονή .

Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι, για να το αντιληφθεί αυτό πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση της . Όταν θα γίνει αυτό, έχουμε να περιμένουμε πράγματα που ίσως να μην τα περιμένουμε.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους συνέδραμαν ώστε αυτή η αποστολή να ολοκληρωθεί άψογα και ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιατρό - Ορθοπεδικό μας κο Ηλία Παρασκευόπουλο, τον Φυσιοθεραπευτή κο Παναγιώτη Βλάχο και τον Ρεφλεξιολόγο κο Σπύρο Δημητράκουλα για τις υπερπολύτιμες υπηρεσίες τους και για το γεγονός ότι κανένας αθλητής δεν έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε αυτά τα παιχνίδια, αν και διανύαμε περίοδο με τραυματισμούς. Επίσης ευχαριστώ τον Φυσιοθεραπευτή κο Βασίλη Σιδέρη, για τις υπηρεσίες που πρόσφερε όσο καιρό ήταν στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ