ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Δεν τα κατάφερε η Νέα Ιωνία

Δεν τα κατάφερε η Νέα Ιωνία

Μπροστά σε 2.000 θεατές στο Αστραχάν η Νέα Ιωνία ηττήθηκε με 42-28 από την πανίσχυρη Αστραχανότσκα στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τον 3ο γύρο του EHF Cup γυναικών.

Δεν τα κατάφερε όπως ήταν αναμενόμενο η Νέα Ιωνία στον αγώνα της κόντρα στη Αστραχανότσκα. Η πανίσχυρη ομάδα από τη Ρωσία ήταν καταιγιστική στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και έφτασε δίκαια στη νίκη με 42-28.

Η νταμπλούχος Ελλάδος στάθηκε πολύ καλά στην επίθεση, ωστόσο στην άμυνα είχε πολλά προβλήματα και δέχθηκε πολλά τέρματα, κυρίως στο πρώτο μέρος (24-9).

Πρώτη σκόρερ ήταν η Τσάκαλου με 11 τέρματα και ακολούθησε η Μπράουερ με 6. Στην αντίπερα όχθη είναι χαρακτηριστικό ότι σκόραραν έντεκα παίκτριες με την Βιακίρεβα να έχει 10 γκολ και την Ζιλινσκάιτε 8.

Αύριο στο ίδιο γήπεδο στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός.

ΑΣΤΡΑΧΑΝΟΤΣΚΑ- ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 42-28 (24-9 ημχ.)

ΑΣΤΡΑΧΑΝΟΤΣΚΑ: Βιακίρεβα 10, Ζιλινσκάιτε Β. 8, Ταράσοβα 5, Κουζνέτσοβα 4, Κόζοκαρ 3, Σμίρνοβα 3, Γεζίκαβα 3, Γιεμελιάνενκα 2, Ζιλινσκάιτε Γ. 2, Σνόποβα 1, Βίντρινα 1, Ανόσκινα, Γκορσένινα, Ριαμτσεβα, Σουκάνοβα, Τρούσοβα.

Ν. ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Κεπεσίδου, Αργυροπούλου 2, Μπράουερ 6, Παπανικολάου 2, Παπά 5, Γκουζούλη, Πανούση, Ζηνωνίδου, Τσάκαλου 11, Διακογιάννη, Βασιλειάδου, Χρονοπούλου 1, Στουγιαννίδου 1, Σαραντάκου.

Διαιτητές: Καλουτζέροβιτς- Βούγιασιτς (Μαυροβούνιο), Παρατηρητής: Ασγκάροφ (Αζερμπαϊτζάν)

Δίλεπτα: 3-3, πέναλτι: 6/8-5/6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ