ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από το EHF Cup

Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από το EHF Cup

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στην Τσεχία από την Πλζεν, με συνέπεια να αποκλειστεί από τον 1ο γύρο του EHF Cup.

Παρά την καλή εμφάνιση και το αποτέλεσμα (21-21) του πρώτου αγώνα για τον 1ο γύρο του EHF Cup, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να έχει την ίδια καλή παρουσία στο δεύτερο ματς κι έτσι ηττήθηκε με 18-29 από την Τάλεντ Πλζεν στην Τσεχία, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό μπροστά σε 1.600 θεατές.

Η ομάδα του Πειραιά στάθηκε άτυχη, αφού δεν είχε στην διάθεση της καθόλου τον βασικό αριστερό ίντερ Γρηγόρη Σανίκη, που σήκωσε πυρετό πριν από την έναρξη, ενώ στην διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα πριν από την λήξη του ημιχρόνου έχασε και τον βασικό δεξιό ίντερ Αλέξη Αλβανό, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι "ερυθρόλευκοι" δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του αγώνα, ενώ έχασαν και πάλι πολλά σουτ από τα έξι μέτρα με τον τερματοφύλακα των Τσέχων Φίλιπ Χεράιτ να κάνει σπουδαίο ματς.

Ενθαρρυντικό για τον Ολυμπιακό παρά το κακό αποτέλεσμα ήταν η εμφάνιση του 18χρονου πίβοτ Νίκου Λιάπη που σημείωσε 3 γκολ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας σχολίασε: "Τα αρχικά μας πλάνα, άλλαξαν εντελώς, λόγω της απουσίας του Σανίκη και του τραυματισμού του Αλβανού, που παρότι δεν είναι κάτι σοβαρό δεν διακινδυνέψαμε να τον κρατήσουμε στο παιχνίδι. Το μόνο θετικό είναι ότι δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Ήταν δύο πάρα πολύ δυνατά ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα μας βοηθήσουν στον βασικό μας στόχο για φέτος που είναι οι εγχώριες διοργανώσεις, στις οποίες επικεντρώνουμε πλέον την προσοχή μας".

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ- ΠΛΖΕΝ 18-29 (8-17 ημχ.)

ΟΣΦΠ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης 1, Τζηράς 4, Καραμπουρνιώτης 1, Μισαηλίδης, Στούμπης 1, Κανδύλας 2, Σανίκης, Αλβανός 2, Παπαδιονυσίου 2, Φάμπατς 1, Λιάπης 3, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης 1

ΠΛΖΕΝ (Μίχαλ Τόναρ): Φορτ, Γιόνας 1, Σάφρανεκ 2, Στόχλ, Ίβαντσεφ 3, Χέραχτ, Ρομ, Γ. Τόναρ 6, Μ. Τόναρ 7, Στέχλικ 2, Πόλοζ 4, Κάτσιν, Σμιντ, Σίντελαρ 2, Σίρα 2, Βίλντ

Διαιτητές: Ε. Βιτάκου- Α. Βιτάκου (Κόσσοβο), Παρατηρητής: Κόχεν (Ισραήλ)

Δίλεπτα: 2-5, Πέναλτι: 2/4-2/2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ