ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αναχωρεί για τον αγώνα με την Κόμλο ο Ολυμπιακός

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΥΛΑΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΥΛΑΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Με βραδινή προπόνηση στο Ρέντη, την Τετάρτη (3/10) ολοκληρώνεται η εν Ελλάδι προετοιμασία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-Ομίλου Ξυνή ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας στο χάντμπολ με αντίπαλο την Κόμλο.

Με βραδινή προπόνηση στο Ρέντη, την Τετάρτη (3/10) ολοκληρώνεται η εν Ελλάδι προετοιμασία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-Ομίλου Ξυνή ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας στο χάντμπολ με αντίπαλο την Κόμλο. Οι Πειραιώτες αναχωρούν την Πέμπτη (4/10) για την πόλη της Ουγγαρίας ενόψει της αναμέτρησης με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο του EHF Cup που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (5/10, 18:30).

Η αποστολή του Θρύλου θα συγκεντρωθεί την Πέμπτη το πρωί στο Ρέντη, από όπου θα μεταβεί στο «Ελ. Βενιζέλος» και από εκεί θα αναχωρήσει στις 14:00 με πτήση για τη Βουδαπέστη. Το ταξίδι των «ερυθρολεύκων» θα συνεχιστεί οδικώς για το Κόμλο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-Ομίλου Ξυνή αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Νίκος Λιάπης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Μάρκος Τερλέσκι.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ