ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΑΕΚ χάντμπολ: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Χιμένεθ

ΑΕΚ χάντμπολ: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Χιμένεθ

Την επέκταση του συμβόλαιου του Ιγκνάθιο Πλάθα Χιμένεθ για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η ΑΕΚ στο χάντμπολ ανδρών, η οποία έχει στα σκαριά δυνατές μεταγραφές.

Παίκτης της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Ιγκνάθιο Πλάθα Χιμένεθ. Ο 25χρονος Ισπανός πίβοτ ύψους 1,95 μ. ήταν εξαιρετικός στην πρώτη του χρονιά με τα κιτρινόμαυρα και δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν από αυτών.

Η συγκεκριμένη κίνηση είναι η πρώτη από μία σειρά εντυπωσιακών μεταγραφών που έχουν στα σκαριά οι κιτρινόμαυροι.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "H AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ignacio Plaza Jimenez. Ο 25χρονος (10/01/1994) Ισπανός πίβοτ ύψους 1,95 μ., συνέβαλε τα μέγιστα τόσο στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Handball Premier, όσο και στην πρόκριση της ομάδας χάντμπολ στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και τα προημιτελικά του Challenge Cup και θα συνεχίσει να φορά την “κιτρινόμαυρη” φανέλα με το νούμερο 17 και για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ignacio Plaza Jimenez στην παρθενική του σεζόν με την ΑΕΚ, σημείωσε 66 γκολ σε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας δήλωσε στο aek.gr: “Πρώτα από όλα θα ήθελα να συγχαρώ όλη την ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου. Παλέψαμε όλοι πάρα πολύ σκληρά από την αρχή μέχρι το τέλος κάτω από δύσκολες περιστάσεις. Αξίζαμε το Πρωτάθλημα, ήμασταν η καλύτερη ομάδα που παίξαμε το καλύτερο χάντμπολ και είμαστε αναμφισβήτητα Πρωταθλητές. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ για άλλα δύο χρόνια στην ΑΕΚ. Είναι μία μεγάλη πρόκληση, γεμάτη φιλοδοξίες και θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα! Με τον κ. Παπασταμάτη να μας στηρίζει σε κάθε μας στιγμή, τα στελέχη, το τεχνικό τιμ και φυσικά τον κόσμο, ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν. Θα δώσω τα πάντα για να κατακτήσει η ομάδα όλους τους τίτλους που αξίζει, παλεύοντας για κάθε τρόπαιο. Μόνο ΑΕΚ“.

Ignacio, καλή επιτυχία και τις επόμενες σεζόν!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ