ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΑΕΚ: Τρίμηνη διακοπή συμβολαίου στον Οζμουσούλ για τον στρατιωτικό χαιρετισμό

HANDBALL PREMIER / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
HANDBALL PREMIER / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση της ΑΕΚ στο χάντμπολ αποφάσισε να τιμωρήσει με τρίμηνη διακοπή συμβολαίου τον Τούρκο τερματοφύλακα, Γιουνούς Οζμουσούλ για τον στρατιωτικό χαιρετισμό σε αγώνα της εθνικής του ομάδας.

Ο στρατιωτικός χαιρετισμός του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Γιουνούς Οζμουσούλ στο ματς χάντμπολ της Τουρκίας με το Βέλγιο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Η διοίκηση του τμήματος χάντμπολ της Ένωσης αποφάσισε να τον καλέσει σε απολογία, τιμωρώντας τον με τρίμηνη διακοπή συμβολαίου. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως το υψηλό πρόστιμο που θα του επιβληθεί θα διατεθεί σε δομές που ασχολούνται με τους πρόσφυγες.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ πιστή στα ιδανικά, τις αξίες και τα δημοκρατικά ιδεώδη που εκφράζει από την πρώτη μέρα της ιδρύσεώς της, έδωσε τη δυνατότητα στον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ να απολογηθεί για το συμβάν στο οποίο ενεπλάκη, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού του Σωματείου.

Ο αθλητής απολογήθηκε και εξέφρασε την ειλικρινή του μεταμέλεια και τη συγγνώμη του προς τον κόσμο, τη διοίκηση, τους συμπαίκτες του, τους προπονητές του και ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ.

Λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού, την απολογία του αθλητή, τις εισηγήσεις του Δ.Σ. και την απαξία της ενέργειάς του αθλητή, η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει ότι επιβάλει στον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ την κύρωση της διακοπής συμβολαίου για τρεις μήνες και τον αποκλεισμό του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας, καθώς επίσης και υψηλό χρηματικό πρόστιμο, το ποσό του οποίου θα διατεθεί σε δομές που ασχολούνται με τους πρόσφυγες.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τούρκοι παίκτες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού χαιρετούν στρατιωτικά
Οι αντιδράσεις για τον στρατιωτικό χαιρετισμό των Οζμουσούλ - Τινκίρ
Εκτός Ολυμπιακού ο Αλί Τινκίρ που χαιρέτησε στρατιωτικά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ