ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΑΕΚ - Μαδέιρα 22-30: Αποκλεισμός στα ημιτελικά του Challenge Cup

CHALLENGE CUP / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΑΔΕΙΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHALLENGE CUP / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΑΔΕΙΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ηττήθηκε κι εντός έδρας (22-30) από την πορτογαλική Μαδέιρα στα ημιτελικά του Challenge Cup στο χάντμπολ κι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί για δεύτερη διαδοχική σεζόν στον τελικό της διοργάνωσης.

Το Μεγάλο Σάββατο σταμάτησε η ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ στο χάντμπολ. Η Ένωση γνώρισε την ήττα (22-30) στο "Γ. Κασιμάτης" από την Μαδέιρα για τα ημιτελικά του Challenge Cup.

Έτσι κι αλλιώς το έργο των κιτρινόμαυρων ήταν δύσκολο, καθώς είχαν γνωρίσει την ήττα στο πορτογαλικό νησί με 27-22.

Όχι μόνο δεν κατάφεραν ν' ανατρέψουν τη διαφορά των πέντε πόντων, αλλά γνώρισαν και δεύτερη ήττα. Έχασαν, έτσι, την ευκαιρία να βρεθούν για δεύτερη διαδοχική σεζόν στον τελικό της διοργάνωσης.

Την περυσινή σεζόν ο Δικέφαλος είχε αποκλείσει τη Μαδέιρα στην ίδια (ημιτελική φάση), έφθασε στον τελικό, αλλά έχασε το τρόπαιο από την ρουμανική, Ποτάισα Τούρντα.

Την τρέχουσα σεζόν δεν κατάφερε να φθάσει ξανά στον τελικό. Η Μαδέιρα περιμένει τον αντίπαλό της στους τελικούς του Μαΐου από το ζευγάρι της ρουμανικής, CSM Βουκουρεστίου, με τη ρωσική, Νέβα.

CHALLENGE CUP / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΑΔΕΙΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHALLENGE CUP / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΑΔΕΙΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όλοι, βέβαια, στο "Γ. Κασιμάτης" πάγωσαν στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο 31χρονος αριστερός μπακ της νησιωτικής πορτογαλικής ομάδας από το Πράσινο Ακρωτήρι, Ελέντι Σεμέδο, έπεσε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε.

Συμπαίκτες και αντίπαλοι του Αφρικανού (γεννήθηκε στο Πράσινο Ακρωτήρι) έσπευσαν να βοηθήσουν και η επέμβαση των δύο ιατρικών επιτελείων ήταν καθοριστική. Ο Σεμέδο σηκώθηκε μετά από τρία λεπτά και πήγε να εξεταστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ