BEACH VOLLEY

Τσιαρτσιάνη: "Έκπληξη και απογοήτευση"

Τσιαρτσιάνη: "Έκπληξη και απογοήτευση"

Η Μαρία Τσιαρτσιάνη με ανακοίνωση της εξέφρασε την έκπληξη της για την απόφαση της Αρβανίτη για τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Την απογοήτευσή της για την απόφαση της Βίκυς Αρβανίτης να τερματίσει την συνεργασία τους, εξέφρασε η Μαρία Τσιαρτσιάνη με ανακοίνωση που εξέδωσε. Τόνισε την έκπληξή της, αλλά και την πίστη της στις ελπίδες που είχαν για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού όπως λέει, ο τραυματισμός της, δεν ήταν ικανός να την κρατήσει πίσω.

Η Μαρία Τσιαρτσιάνη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση μετά το θέμα που προέκυψε με την απόφαση της Βίκυς Αρβανίτη για το τέλος της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η απόφαση της Βίκυς για τη λήξη της συνεργασίας μας, την οποία ανακοίνωσε πρόσφατα και δημόσια, μου προκάλεσε έκπληξη και απογοήτευση.

Πριν από ενάμιση χρόνο, μετά από πρόταση της Βίκυς, ξεκινήσαμε μαζί μια νέα προσπάθεια με στόχο τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Όλο αυτό το διάστημα της προσπάθειάς μας είχα πίστη, παρά τις δυσκολίες. Μάλιστα το τελευταίο τρίμηνο πετύχαμε δύσκολες νίκες απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους (στις θέσεις 7,12,15,16 της Ολυμπιακής κατάταξης) κι έτσι είχαμε βάσιμες ελπίδες ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τις ομάδες του τελικού του Κοντινένταλ, οι οποίες είναι ομολογουμένως χαμηλότερου επιπέδου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων και τη διάγνωση του ιατρικού μας τιμ δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας για τις ενοχλήσεις που είχα τελευταία στον ώμο μου και μετά από το χρονικό διάστημα της καθιερωμένης ανάπαυλας και της προγραμματισμένης ενδυνάμωσης, θα ήμουν εντελώς έτοιμη να ξεκινήσω την προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Η αντίληψη που έχω για την έννοια της ομάδας, δεν μου επιτρέπει ούτε να ασκήσω κριτική στην απόφαση της Βίκυς, ούτε και να επιρρίψω δημοσίως ευθύνες για τις όποιες αποτυχίες.

Είμαι ευγνώμων για όλους όσους μας στήριξαν αυτά τα χρόνια και θέλω ειδικά να ευχαριστήσω τη Βίκυ και τους εξαιρετικούς μας συνεργάτες, τον Κ. Ποθητάκη (που δήλωσε παρών τον Ιούνιο και μας βοήθησε σε όλη την πορεία), το Γ. Βαβέτση, τον Κ. Ψαρογιώργο, το Δ. Αυτοσμίδη και τη Μ. Ψυχουντάκη. Επίσης τις εταιρείες Stoiximan, Red Bull, Adidas και ECOS για την πολυετή και αρμονική συνεργασία και φυσικά την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ