BEACH VOLLEY

Τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο Μάτι στη μνήμη του Πάρι Κατσουλάκη

Τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο Μάτι στη μνήμη του Πάρι Κατσουλάκη
EUROKINISSI

Το διήμερο 1-2/9 θα διεξαχθεί στο Μάτι τουρνουά μπιτς βόλεϊ στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς του Ιουλίου, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο Πάρις Κατσουλάκης.

Μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου οι κάτοικοι στο Μάτι προσπαθούν να επαναφέρουν τη ζωή τους σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Ανάμεσα στα θύματα ήταν και ο Πάρις Κατσουλάκης, οι φίλοι του οποίου θα διοργανώσουν τουρνουά μπιτς βόλεϊ στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΜΑ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει: " Αγαπητοί φίλοι,

Η ζωή στο Μάτι συνεχίζεται, στη μνήμη του φίλου μας και συνδιοργανωτή Πάρι άλλα και όλων των θυμάτων της φωτιάς. Το 1ο Τουρνουά Beach Volley Πάρις Κατσουλάκης θα πραγματοποιηθεί 1 και 2 Σεπτεμβρίου στον ΝΑΟΜΑ.

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε αυτή τη προσπάθεια που κάνουμε για τον τόπο μας.

Οι αγώνες του Σαββάτου θα κριθούν στο ένα σετ στους 21 πόντους, την Κυριακή στις φάσεις των 16 και των 8 στο ένα σετ στους 25 ενώ οι ημιτελικοί και ο τελικός στα δύο νικηφόρα στους 21 πόντους.

Αν κάποιος έχει θέμα με την ώρα, να το πει όταν δηλώσει συμμετοχή, αλλιώς μετά δεν θα υπάρχει η δυνατότητα για αλλαγές.

Δήλωση συμμετοχής:

Με προσωπικό μήνυμα στα προφίλ των διοργανωτών στο facebook: Νίκος Δεμένεγας, Ερρίκος Τσινίδης, Νίκος Κολοτούροςκαι Ιωάννα Καρδιάκουή τηλεφωνικά 6982350067(Ερρίκος), 6985013016(Νίκος Δ.) και
6983198970‬(Νίκος Κ.)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ