BEACH VOLLEY

Στην 19η θέση Καραγκούνη, Σπηλιωτοπούλου στην Κίνα

Overview of the Beach Volley ball arena taken during the Beach Volleyball Worlds Championships in Vienna, Austria, Friday, July 28, 2017. (AP Photo/Ronald Zak)
Overview of the Beach Volley ball arena taken during the Beach Volleyball Worlds Championships in Vienna, Austria, Friday, July 28, 2017. (AP Photo/Ronald Zak) AP

Την 19η θέση κατέλαβαν η Πένυ Καραγκούνη και Αλίκη Σπηλιωτοπούλου στο τουρνουά δύο αστέρων που διεξάγεται στην πόλη Jinjiang της Κίνας.

Την 19η θέση κατέλαβαν η Πένυ Καραγκούνη και Αλίκη Σπηλιωτοπούλου στο τουρνουά δύο αστέρων που διεξάγεται στην πόλη Jinjιang της Κίνας. Η ελληνική ομάδα, που ξεκίνησε από το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, ηττήθηκε στο πρώτο της παιχνίδι με 2-0 από τις Κουν, Λιού από την Ταϊπεϊ με 2-0 (22-20, 21-17) σετ.

Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου, Πένυ και Αλίκη αντιμετωπίσαν τις Αμερικανίδες Πόλοκ, Ντόουντι γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα τους με 2-0 (21-15, 21-19). Έτσι, Καραγκούνη και Σπηλιωτοπούλου μαζί με 19η θέση επιστρέφουν στην Ελλάδα και με 150 βαθμούς.

AP Photo/Ronald Zak

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ