BEACH VOLLEY

Στα ημιτελικά του Βαλκανικού τα δύο ελληνικά δίδυμα γυναικών

Στα ημιτελικά του Βαλκανικού τα δύο ελληνικά δίδυμα γυναικών

Καραγκούνη / Τσοπούλου και Μαναβή / Σπηλιωτοπούλου θα αγωνιστούν στα ημιτελικά του Βαλκανικού Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ που διεξάγεται στο Δυρράχιο της Αλβανίας.

Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Βαλκανικού Πρωταθλήματος στο Δυρράχιο της Αλβανίας προκρίθηκαν οι Πένυ Καραγκούνη / Κωνσταντίνα Τσοπούλου (νο3) και Δήμητρα Μαναβή / Αλίκη Σπηλιωτοπούλου (νο6).

Με τη νίκη των Καραγκούνη / Τσοπούλου επί των Αλβανίδων Γκάτα / Τόλα (νο10) με 2-0 (21-3, 21-6) ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων.

Στα προημιτελικά επικράτησαν των Μρναν / Αλέξιτς (νο12) με 2-0 (21-15, 21-12) και πήραν το "εισιτήριο" για τον ημιτελικό.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν τις Τουρκάλες Βέντσε / Εριλντίζ στις 12.00 (νο5).

Οι Μαναβή / Σπηλιωτοπούλου είχαν ολοκληρώσει από την Παρασκευή τους αγώνες τους στον 3ο όμιλο του Βαλκανικού. Στην οκτάδα νίκησαν τις Τζασάρι / Ραμαντάνι (νο7) από το Κόσοβο με 2-0 (21-19, 21-13) και θα διεκδικήσουν την Κυριακή το "εισιτήριο" για τον τελικό κόντρα στις Ρουμάνες Ματέι / Βάιντα (νο1). Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 11.00.

Στους άνδρες, οι Γιώργος Κοτσιλιάνος / Βασίλης Κωστόπουλος, αν και άρχισαν από το ταμπλό ηττημένων, έχουν εξασφαλίσει ήδη την 5η θέση στη διοργάνωση. Την Κυριακή στις 10:00 θα αντιμετωπίσουν τους Μετράλ / Χάγκενμπαχ (νο5) για μία θέση στα ημιτελικά.

Αντίθετα, οι Ιάσονας Κανέλλος / Παναγιώτης Ιωαννίδης (νο10) και Αντιόλ Κόλα / Δημήτρης Βολιτάκης (νο8) ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την κατάκτηση της 9ης θέσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ