BEACH VOLLEY

Ο τελικός των γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του beach volley σε διπλή μετάδοση

Brazils Barbara Seixas, left, looks on as team partner Fernanda Alves, right, returns the ball to Switzerland's Nina Betschart and Tanja Hueberli during their quarter-final match at the Beach Volleyball World Championships 2019, in Hamburg, Germany, Friday, July 5, 2019. (Christian Charisius/dpa via AP)
Brazils Barbara Seixas, left, looks on as team partner Fernanda Alves, right, returns the ball to Switzerland's Nina Betschart and Tanja Hueberli during their quarter-final match at the Beach Volleyball World Championships 2019, in Hamburg, Germany, Friday, July 5, 2019. (Christian Charisius/dpa via AP) AP

Η ώρα της μεγάλης "μάχης" στον τελικό των γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του beach volleyball στο Αμβούργο έφτασε.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα beach volley στο Αμβούργο ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες. Το Σάββατο (6/7) οι φίλοι του αγαπημένου καλοκαιρινού σπορ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον τελικό των γυναικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος beach volleyball που διεξάγεται στο Αμβούργο.

Η Σάρα Παβάν και η Μελίσα Παρέδες από τον Καναδά, νούμερο 14 στην παγκόσμια κατάταξη και νούμερο 9 του ταμπλό στο τουρνουά θα αντιμετωπίσουν τις Έιπριλ Ρος και Αλεξάντρα Κλίνεμαν από τις ΗΠΑ, νούμερο 5 στον κόσμο και στο ταμπλό του τουρνουά. Η Έιπριλ είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μαζί με την Κέρι Γουόλς Τζένινγκς, ενώ και το 2012 ήταν δεύτερη έχοντας για συμπαίκτρια τότε την Τζένιφερ Κέσι.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:20 και η υπολογισμένη διάρκειά του είναι περίπου 75 λεπτά. Για τους λάτρεις του σπορ και μη, η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT8HD, ενώ παράλληλα θα γίνεται μετάδοση και μέσω του YouTube channel της COSMOTE TV.

Συντονιστείτε στις 16:20.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ