BEACH VOLLEY

Νίκη με... 33-31 για Καντιώτη, Τσαλικιάν

Νίκη με... 33-31 για Καντιώτη, Τσαλικιάν
TOURETTE PHOTOGRAPHY

Τέσσερις ομάδες απέχουν μία νίκη από την πρόκριση τους στα ημιτελικά του τελικού τουρνουά Masters του Αγίου Νικολάου.

Με το εντυπωσιακό 33-31 στο δεύτερο σετ πήραν τη νίκη οι Καντιώτης, Τσαλικιάν επί των Βολουδάκη, Καπίρη και βρίσκονται μία... ανάσα από την τετράδα της διοργάνωσης. Στον δρόμο τους θα συναντήσουν τους Κοτσιλιάνο, Κωστόπουλο που χρειάστηκαν το τάι μπρέικ για να λυγίσουν την αντίσταση των Κογκαλίδη, Πολυχρονιάδη με 2-1 (22-20, 17-21, 15-9).

"Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Κουραστήκαμε λίγο και εγώ ειδικά ένιωσα μια ζαλάδα. Ευτυχώς πήραμε τη νίκη, θέλουμε τώρα να ξεκουραστούμε λίγο για να είμαστε έτοιμοι το απόγευμα" δήλωσε ο Βασίλης Κωστόπουλος» ενώ ο αντίπαλος του στα προημιτελικά Γιώργος Καντιώτης τόνισε: "Θεωρούμε πως πάντα στο καλό μας παιχνίδι, είμαστε ανίκητοι. Μπορεί να ακούγεται λίγο υπεροπτικό αλλά όλοι οι αθλητές το ίδιο πιστεύουν και καλά κάνουν. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, άλλο ένα παιχνίδι θέλουμε να παίξουμε καλά για να μπούμε στους ημιτελικούς. Είμαστε ξεκούραστοι και σε καλή κατάσταση".

Το άλλο παιχνίδι του 3ου γύρου θα είναι μεταξύ των αδερφών Μανδηλάρη και του Νιώπα με τον Παπαδημητρίου. Ο Βασίλης και ο Άγγελος πραγματοποίησαν ένα από τα καλύτερα τους παιχνίδια, επικρατώντας των Ιωαννίδη, Κανέλλου με 2-0 (21-14, 21-11).

"Ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς για εμένα και τον Βασίλη, ότι δοκιμάζαμε μας έβγαινε στο γήπεδο. Ο στόχος είναι να παίζουμε σωστά το παιχνίδι μας, αν χάσουμε και παίξουμε καλά δεν μας πειράζει τόσο. Φυσικά πάντα στόχος είναι η κορυφή αλλά πρώτα να κάνουμε καλά αυτά που πρέπει και μετά θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα" είπε ο Άγγελος Μανδηλάρης στο volleyball.gr, ενώ ο Δημήτρης Νιώπας που νωρίτερα νίκησε δύσκολα μαζί με τον Θοδωρή Παπαδημητρίου τους Ευγενίδη, Κιμπλ δήλωσε:

"Ήταν πολύ δύσκολο το πρωινό παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εμφάνιση".

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ.

Photo credits: Tourette

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ