BEACH VOLLEY

Μπιτς βόλεϊ: Νίκη στην πρεμιέρα για Αρβανίτη - Καραγκούνη στην Ρώμη

Μπιτς βόλεϊ: Νίκη στην πρεμιέρα για Αρβανίτη - Καραγκούνη στην Ρώμη

Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους η Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη στην πρεμιέρα του World Tour της Ρώμης, αφού επικράτησαν απέναντι στην Ελβετία με 2-0 σετ στον πρώτο γύρο των προκριματικών.

Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους η Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη στο World Tour της Ρώμης. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες επικράτησαν με 2-0 σετ των Μπέμπρεν και Βέρντε - Ντιπρέ από την Ελβετία για τον πρώτο γύρο των προκριματικών.

Η πρεμιέρα ήταν ονειρική για την Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ, με τις δύο αθλήτριες να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση ξεπερνώντας εύκολα το εμπόδιο της Ελβετίας με (21-12) στο 1ο και (21-11) στο 2ο σετ.

Πλέον χρειάζονται μία μόνο νίκη στον δεύτερο προκριματικό με αντίπαλο την Ιαπωνία για να πάρουν το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. Οι Γιαπωνέζες, Μουρακάμι και Ίσι κέρδισαν τις συμπατριώτισσες τους και θα αγωνιστούν απέναντι στην ελληνική ομάδα στις 17.00 (4/9).

Η Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη συνεχίζουν σε υψηλές πτήσεις, αφού πριν από λίγες ημέρες κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους Παράκτιοιυς Αγώνες της Πάτρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ