BEACH VOLLEY

Μεγάλες μάχες στο τελικό τουρνουά Masters

Μεγάλες μάχες στο τελικό τουρνουά Masters
@GEORGIAPANAGOPOULOU

Με αμφίρροπες αναμετρήσεις και πολλές ανατροπές ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα του τελικού τουρνουά Masters του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που διεξάγεται στον Άγιο Νικόλαο.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στην παραλία «Άμμος» του Αγίου Νικολάου οι Νιώπας, Παπαδημητρίου θα βρεθούν αύριο στον ημιτελικό του τελικού τουρνουά Masters του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας λύγισαν μετά από 39 λεπτά τους Βασίλη και Άγγελο Μανδηλάρη με 2-0 (21-16, 21-18) και έκλεισαν ραντεβού για την τετράδα. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με αρκετές εναλλαγές στο σκορ, ωστόσο η εμπειρία των Νιώπα, Παπαδημητρίου έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Τα αδέρφια από την Χαλκίδα ωστόσο θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία αύριο για να βρεθούν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Συνεχίζουμε αύριο το ίδιο δυναμικά, δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. Συγχαρητήρια στον Δημήτρη (σ.σ. Νιώπα) που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι» δήλωσε ο «Τεό» με τον Δημήτρη Νιώπα να συμπληρώνει: «Βελτιωθήκαμε σε σχέση με το πρώτο μας παιχνίδι και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Τώρα λίγη ξεκούραση για να ετοιμαστούμε για τον αυριανό ημιτελικό».

Στη τετράδα του Agios Nikolaos Final βρέθηκαν και οι Γιώργος Καντιώτης, Ατάμ Τσαλικιάν. Λόγω αδιαθεσίας του αθλητή Βασίλη Κωστόπουλου, η ομάδα του με τον Γιώργο Κοτσιλιάνο δεν μπόρεσε να κατέβει στον προημιτελικό και έτσι οι Καντιώτης, Τσαλικιάν προκρίθηκαν στον αυριανό ημιτελικό. Ωστόσο Κοτσιλιάνος, Κωστόπουλος θα έχουν αύριο μία δεύτερη ευκαιρία στο ταμπλό ηττημένων.

Αύριο το πρωί θα παίξουν για τις δύο θέσεις στα ημιτελικά οι Ευγενίδης/Κιμπλ με τους Κοτσιλιάνο/Κωστόπουλο και τα αδέρφια Μανδηλάρη με τους Κογκαλίδη/Πολυχρονιάδη, με τους τελευταίους να δηλώνουν: «Η νίκη επί των Καπίρη, Βολουδάκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Αύριο είναι μία άλλη μέρα, ελπίζουμε να βρεθούμε σε καλή μέρα και να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο στην διοργάνωση».

Με ανατροπή στην τετράδα Ματιάδη, Μολδοβανίδη

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, οι Ματιάδη, Μολδοβανίδη προκρίθηκαν στους αυριανούς ημιτελικούς του τελικού τουρνουά Masters στον Άγιο Νικόλαο!

Η Βάσω και η Τατιάνα αν και βρέθηκαν πίσω στα σετ, κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να επικρατήσουν με 2-1 (17-21, 21-19, 15-9) των Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου και με δύο νίκες «σφράγισαν» το εισιτήριο τους για την τετράδα της διοργάνωσης.

Με το χαμόγελο στα... χείλη οι δύο αθλήτριες δήλωσαν πως οι μήνες προπόνησης με τον Φερνάντο Μπιλλήρη απέδωσαν καρπούς, ενώ δεν θέλησαν να πουν μεγάλα λόγια για τους αυριανούς αγώνες και την ευκαιρία να βρεθούν στο βάθρο.

«Πάντα είναι δύσκολο, απλά προσπαθήσαμε σε αυτό το τουρνουά να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά χωρίς να επηρεαζόμαστε. Θέλουμε να το διασκεδάζουμε, με χαμόγελο να ευχαριστηθούμε το beach volley. Μέχρι στιγμής μας έχει βγει. Έχουμε κάνει πολύ προπόνηση με τον Φερνάντο Μπιλλήρη και περιμέναμε αυτό να βγει. Κυριάρχησε η ενέργεια και μας βγήκε στο αποτέλεσμα» είπε η Βάσω Ματιάδη με την Τατιάνα Μολδοβανίδη στις δηλώσεις της να μην μπορεί να κρύψει την χαρά της αλλά ταυτόχρονα να κρατάει χαμηλά το κεφάλι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Ας κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι, βλέπουμε πως θα πάνε τα πράγματα αύριο και θα πανηγυρίσουμε τότε. Είμαστε ήδη ευχαριστημένες με την πορεία μας, υψηλότερη θέση που κάναμε ήταν πάλι σε ημιτελικό. Τις ομάδες που νικήσαμε σήμερα, δεν τις έχουμε νικήσει ξανά. Ήρθαμε στα τελικά με το τσαγανό και τον τσαμπουκά μας και προχωράμε».

Στο... ρελαντί Καραγκούνη, Τσοπούλου

Στον δεύτερο προημιτελικό οι Καραγκούνη, Τσοπούλου για άλλο ένα παιχνίδι έκαναν επίδειξη δύναμης και νίκησαν με 2-0 (21-15, 21-7) τις Κλέπκου, Μάτιου. Έτσι το εθνικό δίδυμο αύριο θα αγωνιστεί απευθείας στον ημιτελικό, σε αντίθεση με τις... μικρές Μαρία και Διονυσία θα έχουν άλλη μία ευκαιρία.

«Νομίζω πως είμαστε καλύτερες και το αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι και αυτό που θέλουμε είναι να το αποδείξουμε και στα δύο επόμενα που θα ακολουθήσουν. Στόχος είναι το Πανελλήνιο και αν κρατήσουμε την απόδοση μας είναι κάτι παραπάνω από εφικτό» δήλωσε μετά την πρόκριση της η Πένυ Καραγκούνη.

Για τις δύο τελευταίες θέσεις της τετράδας θα παλέψουν αύριο οι Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου κόντρα στις Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου και οι Καπόλου/Σακελλαρίδη με τις Κλέπκου, Μάτιου.

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ.

Photo credits: Tourette

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ