BEACH VOLLEY

Μαίνονται οι μάχες στα προκριματικά στο Xylokastron Grand Slam

30/06/2017 Xylokastron Grand Slam Beach Volleyball 2017

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
30/06/2017 Xylokastron Grand Slam Beach Volleyball 2017 Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Με την διάθεση όλων στα ύψη και παρά την ζέστη ξεκίνησαν οι αγώνες των προκριματικών του Xylokastron Grand Slam. Τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου, Παναγιώτης Καλύβας.

Με την διάθεση όλων στα ύψη και παρά την ζέστη ξεκίνησαν οι αγώνες του Xylokastron Grand Slam. Ήδη στα πρώτα παιχνίδια που διεξάγονται και στα τέσσερα γήπεδα, γίνονται σκληρές μάχες και στη κατηγορία Masters αλλά και Juniors για μία πολυπόθητη θέση στο κυρίως ταμπλό που ξεκινάει αύριο το πρωί.

Ο Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου, Παναγιώτης Καλύβας, δήλωσε: "Πιστεύουμε ότι ξεκινήσαμε με την μεγαλύτερη δυνατή ετοιμότητα. Νομίζω ότι όλοι οι αθλητές, αθλήτριες και παρευρισκόμενοι έχουν τις κατάλληλες συνθήκες όπως αρμόζουν σε ένα Grand Slam, ακόμα τις μικρές ατέλειες θα καταβάλουμε προσπάθεια να τις καλύψουμε.

Είναι πραγματικά μία γιορτή του beach volley και όλο το Ξυλόκαστρο γέμισε όμορφα αγόρια και κορίτσια. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα παρακολουθήσουν ένα συναρπαστικό τουρνουά".

Ο υπερπρωταθλητής Ελλάδας στο beach volley Μάνος Ξενάκης βρίσκεται στο Ξυλόκαστρο, όπου 5 ομάδες του από την Καλαμάτα αγωνίζονται στα Masters και Juniors και σχολίασε χαρακτηριστικά:

"Είναι όλα υπέροχα, ενώ και οι εγκαταστάσεις είναι φανταστικές. Μόνο πρόβλημα είναι η τρομερή ζέστη αλλά αυτό είναι το beach volley, οι αθλητές και οι αθλήτριες πρέπει να μάθουν να αγωνίζονται σε όλες τις συνθήκες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ