BEACH VOLLEY

Καραγκούνη: "Πιστεύαμε ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά"

Καραγκούνη: "Πιστεύαμε ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά"

Το Εθνικό δίδυμο στο μπιτς βόλεϊ των γυναικών, η Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη, επέστρεψαν από την Καμπότζη με το χρυσό μετάλλιο και δήλωσαν έτοιμες για νέες προκλήσεις.

Με τα χρυσά μετάλλια στο στήθος και με ένα πλατύ χαμόγελο, παρά το πολύωρο ταξίδι από τη Σιγκαπούρη, έφθασε το πρωί της Τρίτης (26/2) στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας, η Εθνική ομάδα Beach Volley.

Η Βίκυ Αρβανίτη, η Πένυ Καραγκούνη και ο Βραζιλιάνος Τίε Σαντάνα, επικεφαλής του Εθνικού Σχεδιασμού, επέστρεψαν με το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στην τρίτη μόλις συμμετοχή σε τουρνουά FIVB και στις δηλώσεις τους αναφέρθηκαν για την κατάκτηση της κορυφής αλλά και για τη συνέχεια της προετοιμασίας τους. Την Εθνική ομάδα υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Θανάσης Πανούσος, άμεσος συνεργάτης του Σαντάνα.

Η Βίκυ Αρβανίτη τόνισε: "Όταν ξεκινήσαμε είπαμε θα πάμε βήμα βήμα, τουρνουά με τουρνουά. Πήραμε το πρώτο χρυσό και μετά είπαμε πάμε για τουρνουά 2 αστέρων. Πλέον επόμενος στόχος είναι για μας τα τουρνουά 3 αστέρων".

Η Πένυ Καραγκούνη δήλωσε: "Ακόμα και όταν χάσαμε από την ομάδα της Αμερικής, πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να φθάσουμε ψηλά. Ξέραμε και εμείς και ο προπονητής μας ότι παίζουμε καλά. Αποζημιωθήκαμε με πολύ καλά παιχνίδια τόσο στον ημιτελικό, όσο και στον τελικό".

Βίκυ και Πένυ από κοινού ευχαρίστησαν την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την στήριξη που τους παρέχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ