BEACH VOLLEY

IOS OPEN:Στα ημιτελικά Τσοπούλου και Μαναβή

IOS OPEN:Στα ημιτελικά Τσοπούλου και Μαναβή

Η Κωνσταντίνα Τσοπούλου και η Δήμητρα Μαναβή επικράτησαν με 2-0 σετ επί της Τσεχίας και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του IOS OPEN.

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσαν πάνω στην άμμο η Κωνσταντίνα Τσοπούλου και η Δήμητρα Μαναβή. Το ελληνικό δίδυμο επικράτησε με 21-14, 21-16 απέναντι στις Κοτλασόβα και Ρεσόβα από την Τσεχία.

Έτσι, πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά όπου και θα αντιμετωπίσουν τις Έβανς και Οστιν από την Αγγλία. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών θα απαρτίζουν οι Βάιντα και Ορντεάν απο την Ρουμανία και οι Ογκρεν με τη Νιλσον από την Σουηδία.

Πέμπτη θέση για Κανέλλο και Τζιουμάκα

Με την κατάκτηση της 5ης θέσης ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο IOS OPEN ONE* STAR οι Ιάσονας Κανέλλος, Στέλιος Τζιουμάκας. Το ελληνικό δίδυμο τα έδωσε όλα στο κεντρικό γήπεδο της διοργάνωσης στην παραλία Μυλοπότας, όμως λύγισαν από τους Γάλλους Γκοσελίν, Σιλβέστρ με 2-0 (21-13, 21-16) σετ και μαζί με την 5η θέση πρόσθεσαν και 120 βαθμούς στην βαθμολογία τους.

Στους άλλους προημιτελικούς, οι αυστριακοί Φριντλ/Τράμερ νίκησαν τους Νορβηγούς Μπέργκερουντ/Ρέτερχολτ με 2-0 (21-16, 21-18) σετ, οι Ρώσοι Σίβολαπ/Γιαρτζούτκιν χρειάστηκαν το τάι μπρέικ (21-18, 12-21, 18-16) για να λυγίσουν τους Τσέχους Βάις/Ντζαβορόνοκ και στο τελευταίο παιχνίδι οι τσέχοι Χαμπρ/Λεντς επιβλήθηκαν με 2-0 (21-19, 27-25) σετ των Λετονών Σμέντινς/Ρέγκζα.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών στους ανδρες:

Φριντλ/Τράμερ (Αυστρία) - Σίβολαπ/Γιαρτζούτκιν (Ρωσία)

Γκοσελίν/Σιλβέστρ (Γαλλία) - Χαμπρ/Λεντς (Τσεχία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ