BEACH VOLLEY

Η Folli Follie επίσημος χορηγός στο "Spetses Golden Cup"

Η Folli Follie επίσημος χορηγός στο "Spetses Golden Cup"

H Folli Follie ήταν ο κύριος χορηγός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος beach volleyball ανδρών και γυναικών, Spetses Golden Cup που πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες, από τις 16 έως και τις 18 Ιουνίου.

Το αγαπημένο lifestyle brand στήριξε τη λαμπερή αυτή αθλητική διοργάνωση, η οποία διεξήχθη σε μια ειδικά σχεδιασμένη εγκατάσταση στην κεντρική πλατεία του νησιού, μπροστά από το Poseidonion Grand Hotel.

Η Folli Follie επιμελήθηκε τον σχεδιασμό και την κατασκευή των μεταλλίων των μεγάλων νικητών, ενώ παράλληλα προσέφερε στις γυναίκες νικήτριες μοναδικά δώρα.

Κατά την τελετή λήξης της διοργάνωσης, και σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα, ο Πρόεδρος του Ομίλου FF Group παρέλαβε δύο τιμητικές πλακέτες, από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και από τον Δήμο Σπετσών για τη γενικότερη συνεισφορά του στο νησί. "Σε μια εποχή που οι νέοι χρειάζονται υγιή πρότυπα περισσότερο από ποτέ, νιώθουμε ότι οι αθλητές και οι αθλήτριες μπορούν να παίξουν αυτό τον ρόλο καλύτερα από τον καθένα, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για την τόσο ταλαντούχα νέα γενιά στην Ελλάδα. Ως Όμιλος στηρίζουμε τον αθλητισμό και στεκόμαστε δίπλα σε αθλητές και αθλήτριες που προβάλλουν την Ελλάδα στο εξωτερικό, καθώς αυτό αποτελεί και δικό μας πρωταρχικό στόχο", δήλωσε σχετικά ο κ. Δημήτρης Κουτσολιούτσος.

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η Folli Follie, ως μέλος του Ομίλου FF Group, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στηρίζει υπερήφανα πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα και το ομαδικό πνεύμα, καθώς αποτελούν κοινές αξίες και αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας του brand.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ