BEACH VOLLEY

Ένατες στο Ρίο Αρβανίτη και Καραγκούνη

Ένατες στο Ρίο Αρβανίτη και Καραγκούνη
2016 FIVB

Η Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη ηττήθηκαν με 2-0 από τις Γερμανίδες Λούντβιγκ/Βάλκενχορστ και ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Grand Slam του Ρίο με την ένατη θέση.

Το ελληνικό δίδυμο των Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το Grand Slam στο Ρίο της Βραζιλίας, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας.

Η εθνική μας ομάδα προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να υπερκεράσουν το εμπόδιο των γερμανίδων πρωταθλητριών Λούντβιγκ/Βάλκενχορστ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (21-16, 21-13).

Οι Ελληνίδες είχαν το προβάδισμα με 6-8 στο ξεκίνημα, όμως οι Γερμανίδες κατάφεραν να περάσουν μπροστά, φτάνοντας πρώτες στο 1-0 (21-16). Αρβανίτη/Καραγκούνη βρέθηκαν πίσω και στο δεύτερο σετ και παρόλο που τα «πάντσερ» έχτισαν διαφορά (7-1, 9-2), οι διεθνείς μας δεν το έβαλαν κάτω, πλησίασαν (10-6, 13-11) αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή.

Εξάλλου, με τέσσερα τάι μπρέικ σε τρεις ημέρες η κούραση ήταν δεδομένη αλλά η εντυπωσιακή πορεία του ελληνικού «διδύμου» αφήνει πολλές υποσχέσεις.

Τα κορίτσια μας επιστρέφουν αύριο βράδυ και από εβδομάδα ξεκινούν προπονήσεις ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ