BEACH VOLLEY

Beach volley στην πλατεία Αριστοτέλους!

Beach volley στην πλατεία Αριστοτέλους!

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος συμφώνησαν για τη διεξαγωγή τουρνουά beach volley στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος συμφώνησαν για τη διεξαγωγή στην πλατεία Αριστοτέλους, αρχές Ιουνίου, του μεγαλύτερου και σπουδαιότερου τουρνουά beach volley του καλοκαιριού.

Η Θεσσαλονίκη θα βρεθεί στο επίκεντρο πολλών αγωνιστικών δράσεων στην άμμο (με καλεσμένους έκπληξη και αγώνες επίδειξης στην πλατεία Αριστοτέλους) και πολλών παράπλευρων δραστηριοτήτων αθλητικού, κοινωνικού, πολιτιστικού και διατροφικού χαρακτήρα, όπως συμφωνήθηκε στη συνάντηση του Γιάννη Μπουτάρη με τον Γιώργο Καραμπέτσο στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Πέμπτης (29/3).

"Έγινε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας βόλεϊ με στόχο στις αρχές Ιουνίου να γίνει ένα τριήμερο beach volley στην πόλη μας. Είχε γίνει και παλιότερα και είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες, να περάσει από τα Δημοτικά Συμβούλια για να μπορέσουμε να το πραγματοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Αυτοί οι αγώνες θα πλαισιώνονται και από άλλες εκδηλώσεις" δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

"Μετά την περυσινή επιτυχία που είχαμε στο beach volley, έχουμε στόχο στόχο κάθε χρόνο να πηγαίνουμε και καλύτερα. Η επιτυχία έκαναν τα Masters... γαμπρούς και η.. νύφη του Θερμαϊκού μας κάλεσε για να συνδιοργανώσουμε αυτό το event. Δώσαμε την συγκατάθεσή μας και μετά την διαδικασία που υπάρχει για το τυπικό του θέματος, είμαι σίγουρος ότι οι αγώνες θα έχουν τεράστια επιτυχία" τόνισε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού στην πλατεία Αριστοτέλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ