BEACH VOLLEY

Antirrion Masters: Η ιδέα που έγινε πράξη

Antirrion Masters: Η ιδέα που έγινε πράξη

Πόλος έλξης για τους κατοίκους του Αντιρρίου, της Ναυπάκτου και της Πάτρας είναι αυτές τις ημέρες η παραλία Αντιρρίου λόγω του 3ου τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley.

Η πανέμορφη αμμουδιά της περιοχής, με φόντο την επιβλητική γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, φιλοξενεί τους κορυφαίους αθλητές αλλά και πλήθος κόσμου και όλα αυτά οφείλονται - σε μεγάλο βαθμό - στον Άρη Αγγελόπουλο. Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, που αφιέρωσε την καριέρα του στην ΕΑ Πατρών, έχει καταγωγή από το Αντίρριο και χρόνια τώρα είχε στο μυαλό του την ιδέα να δει ένα πανελλήνιο τουρνουά beach volley δίπλα από το πατρικό του.

Έχοντας σύμμαχο τον Δήμο Ναυπακτίας, η ιδέα και επιθυμία του έγινε πράξη, με τον ίδιο να εξηγεί: "Ευχαριστώ την ΕΟΠΕ που αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας. Είναι σημαντικό στην επανεκκίνηση του αθλήματος να μπει μια πινέζα στο Αντίρριο, καθώς πρόκειται για έναν μεγάλο Δήμο και μια πανέμορφη παραλία.

Η δημοτική αρχή αγκάλιασε τη διοργάνωση και αξίζει ένα ευχαριστώ στους αντιδημάρχους κ.κ. Σύψα και Κοτσανά. Επειδή ήμουν εδώ από το πρώτο κομμάτι άμμου που μπήκε στα γήπεδα είδα τη διάθεση και τη θέληση όλων, εργαζομένων, υπευθύνων, κόσμου, και για αυτό βλέπουμε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Αυτή είναι η πραγματική θέση του beach volley, ένα μέτρο από τη θάλασσα. Και μια θάλασσα πανέμορφη στην οποία άπαντες ευχαριστιούνται κολύμπι".

Να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον των κατοίκων είναι μεγάλο για το άθλημα και όπως αναφέρει ο Άρης Αγγελόπουλος: "Ξαφνικά δεχόμαστε πολλά αιτήματα από τους δημότες για να διατηρηθούν τα γήπεδα στην παραλία και το κεντρικό γήπεδο αναμένεται να παραμείνει. Συγχαρητήρια σε Ομοσπονδία, Δήμο και χορηγούς. Του χρόνου να είμαστε και πάλι εδώ με ένα ακόμα πιο δυνατό τουρνουά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ