BEACH VOLLEY

Antirrion Masters: Έγινε το πρώτο σερβίς

Antirrion Masters: Έγινε το πρώτο σερβίς

Με τους αγώνες των ανδρών και με φόντο την εντυπωσιακή γέφυρα που ενώνει την περιοχή με το Ρίο, ξεκίνησε το 3ο τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley.

Με τους αγώνες των ανδρών, στα δύο γήπεδα που έχουν στηθεί στην παραλία Αντιρρίου και με φόντο την εντυπωσιακή γέφυρα που ενώνει την περιοχή με το Ρίο, ξεκίνησε το 3ο τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley.

Από τις 10 το πρωί διεξάγονται τα προκριματικά των ανδρών, στα οποία συμμετέχουν 26 ομάδες εκ των οποίων οι 4 θα πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση για το κεντρικό ταμπλό που θα διεξαχθεί από το πρωί του Σαββάτου. Τα προκριματικά των γυναικών θα ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι. Για να δείτε τα αποτελέσματα, πατήστε εδώ.

Να αναφέρουμε ότι ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣτου πανελληνίου πρωταθλήματος είναι το «λουξ plus ‘n’ light Tea» ενώ χορηγοί είναι η VOLKSWAGEN-KOSMOCAR, το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, η GALA επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού, η ασφαλιστική ΟΡΙΖΩΝ, η FOLLI-FOLLIE που φιλοτέχνησε και τα μετάλλια των νικητών, και οι χορηγοί επικοινωνίας SPORT 24, SPORT 24 -103,3 RADIO και η εφημερίδα ΦΩΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ