BEACH VOLLEY

Αφετηρία από τις Σπέτσες

Αφετηρία από τις Σπέτσες

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Ανδρών και Γυναικών ξεκίνησε, με πρώτο σταθμό τις πανέμορφες Σπέτσες.

Για πρώτη χρονιά η διοργάνωση πάει στο ιστορικό νησί της Αργολικής χερσονήσου χάρη στη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, του Poseidonion Grand Hotel και του Δήμου Σπετσών. Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία Folli-Follie.

Το τριήμερο 16,17 και 18 Ιουνίου στο εντυπωσιακό σκηνικό που θα στηθεί στην Πλατεία Ποσειδωνίου, εξαιρετικοί αθλητές και αθλήτριες του Beach Volley θα αγωνιστούν με θέα τα καταγάλανα νερά του Αργοσαρωνικού και του ιστορικού ξενοδοχείου.

Η ετήσια καλοκαιρινή αυτή γιορτή του Beach Volley δυναμώνει και προάγει τις αξίες της αναψυχής, της ευγενούς άμιλλας, της πνευματικότητας και του αθλητικού ιδεώδους. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο εδραιώνεται ακόμα περισσότερο το νησί των Σπετσών ως ιδανικός προορισμός για αθλητικές εκδηλώσεις εκτός Αθηνών. Ο συνδυασμός όλων των δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται στις Σπέτσες τις θέτουν στο επίκεντρο πολιτιστικών και όχι μόνο εκδηλώσεων, ενισχύοντας παράλληλα τον πολυδιάσταστο χαρακτήρα τους που συνεχώς εξελίσσεται προσφέροντας ποικιλία επιλογών στον επισκέπτη.

Οι νεαροί αθλητές, το δυναμικό άθλημα της πετοσφαίρισης, το εντυπωσιακό στήσιμο του γηπέδου πάνω στη θάλασσα, η συμμετοχή αναγνωρισμένων αθλητών, σε συνδυασμό με την εγκάρδια φιλοξενία του Ποσειδωνίου και την εικόνα του ιστορικού μνημείου στο σκηνικό, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα μοναδικό τριήμερο, που θα δώσει στο «Spetses Golden Cup» την αίγλη και το κύρος ώστε να εξελιχθεί και να αναδειχθεί σε θεσμό.

Διαβάστε πήροφορίες για τη διοργάνωση και την Entry list: ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ