ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

4ος στην Ευρώπη ο Χαραλαμπόπουλος με υπερθεαματικές μάχες

4ος στην Ευρώπη ο Χαραλαμπόπουλος με υπερθεαματικές μάχες

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, εκπροσωπώντας Ελλάδα και Κύπρο, κατετάγη 4ος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα χειροπάλης 2017 στο αριστερό χέρι στην κατηγορία MASTER +100kg. (VIDEO)

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, εκπροσωπώντας Ελλάδα και Κύπρο, έκανε περήφανο τον ελληνισμό, κατακτώντας την 4η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα χειροπάλης 2017 στο αριστερό χέρι στην κατηγορία MASTER +100kg.

Δυστυχώς μετά από από μια ήττα τακτικής ακολούθησε μια δεύτερη ήττα λόγο εμφάνισης πόνου στο αριστερό δικέφαλο, η οποία τον κράτησε μια θέση πριν τα μετάλλια και μάλιστα με αντίπαλο που είχε κερδίσει με ευκολία στον δεύτερο αγώνα.

4ος στην Ευρώπη ο Χαραλαμπόπουλος με υπερθεαματικές μάχες

Στο δεξί χέρι, κατέκτησε επίσης την 4η θέση κάνοντας και αυτή τη φορά τρις νίκες, δεν είχε όμως την τύχη με το μέρος του μιας και η μία εκ των δύο ηττών προήρθε από αμφισβητούμενα φάουλ, ενώ η δεύτερη ενάντια στον Τσέχο πρωταθλητή, ο οποίος και κέρδισε την πρώτη θέση, είχε κρατηθεί από τον αντίχειρα του Γιώργο και μόλις κατάφερε να ξεφύγει οι διαιτητές αποφάσισαν να δώσουν νίκη και όχι επανάληψη του αγώνα με λουρί όπως αναγράφεται στον κανονισμό, με αυτό τον τρόπο έμεινε μια θέση πριν τα μετάλλια.

Να τονίσουμε ότι δίπλα σε κάθε προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή, βρίσκεται ο επιστήμονας, χειρούργος- ορθοπεδικός, Ιωάννης Τσώλος ο οποίος κάνει τα αδύνατα δυνατά για την εξάλειψη τραυματισμών αλλά και την πρόληψη νέων, κρατάει τον πρωταθλητή μας πάρα τις επίπονες όπως βλέπετε μάχες, σε μια πολύ καλή φυσική κατάσταση και σε ένα πολύ υψηλό διεθνούς απαιτήσεων επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ