ΣΤΗΛΕΣ

Υπέρτατο τρολάρισμα της Παρί σε παίκτες και φιλάθλους της με Εμπαπέ

Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring the opening goal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring the opening goal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε... πλάκα σε φιλάθλους και τρόλαρε μέχρι και τον δεξιό μπακ της, Τομά Μενιέ, ο οποιός αγωνιούσε για τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ.

Οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν πάει τη διαδραστικότητα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε άλλο επίπεδο, όπως απέδειξαν τη Δευτέρα. Με τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ από τη Μονακό να βρίσκεται προ των πυλών και αρκετά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για ανακοινώσεις ακόμα κι εντός της ημέρας, ο σύλλογος χρησιμοποίησε το twitter για να προκαλέσει ταραχή τόσο στους φιλάθλους του, όσο και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του.

Το μήνυμα αινιγματικό, αλλά την απάντηση την είχαν όλοι στην άκρη του στόματός τους: η Παρί ενημέρωνε ότι στις 12:30 ώρα Γαλλίας θα ανακοίνωνε κάτι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Ο νους όλων φυσικά πήγε στον Εμπαμπέ και ακόμα και ο δεξιός μπακ της ομάδας, Τομά Μενιέ, "τσίμπησε" στην πρόκληση. "Ανακοίνωση για τις 12:30, μείνετε συντονισμένοι", έγραψε, με hashtag "αργά ή γρήγορα".

Η Παρί ξαναχτύπησε με νέο tweet, στο οποίο έγραψε: " Η τουιτόσφαιρα μοιάζει αναστατωμένη. Τι συμβαίνει Τομά;". Ο διεθνής Βέλγος μπήκε στο παιχνίδι και παραδέχθηκε με απάντησή του ότι "καίγομαι... Θα μου το πείτε;" " Έχεις ένα προαίσθημα για σήμερα;", συνεχίζει η Παρί. "Νομίζω ότι έχω ένα. Έχω επαφές με το στούντιο της Equipe. Πρώτο στοιχείο: το γράμμα Μ. Είμαι σωστός;"





Η Παρί συνέχισε την πλάκα, αλλά αυτήν τη φορά εκτόξευσε και τις αντιδράσεις με την απάντησή της. "Είναι καλή αρχή για την ακρίβεια", έγραψε και πλέον όλοι οι φίλαθλοι άρχισαν να ποστάρουν πράγματα για τον παίκτη από "M", που είχαν στο μυαλό τους, τον Εμπαπέ (Mbappe στην πιο απλή λατινική γραφή).

Μόνο που ο γαλλικός σύλλογος είχε κάτι διαφορετικό στο μυαλό του. Ποια ήταν η ανακοίνωση που έκανε στις 12:30 ώρα Γαλλίας; "Χρόνια Πολλά Τιάγκο Μότα"!

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ