ΣΤΗΛΕΣ

"Χτύπησε" και ο θηλυκός Λεβαντόβσκι

"Χτύπησε" και ο θηλυκός Λεβαντόβσκι

Μια μέρα μετά τα πέντε γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στη Βόλφσμπουργκ, η Άνια Λεβαντόβσκι σκόραρε τέσσερα γκολ σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα γυναικών της Γερμανίας.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και η Άνια Λεβαντόβσκι δεν έχουν τίποτα κοινό εκτός από την ικανότητά τους να διαλύουν τις αντίπαλες άμυνες φορτώνοντας το αντίπαλο τέρμα με πολλά γκολ.

Μόλις 24 ώρες μετά τα πέντε γκολ σε εννιά λεπτά του Πολωνού επιθετικού ήταν σειρά μιας γυναίκας που έχει το ίδιο επώνυμο με τον επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου να σκοράρει τέσσερις φορές σε 22 λεπτά.

Ο αγώνας μεταξύ της Μούσμπαχ και της Γκλάτεν για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα γυναικών εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο. Η Άνια Λεβαντόβσκι "χτύπησε" τέσσερις φορές (55', 62', 67', 77') και "καθάρισε" τον αγώνα με 4-0 για την ομάδα της.

Δυο ενδιαφέροντα στοιχεία υπάρχουν σε αυτή την περίπτωση. Το ένα είναι πως η Άνια θαυμάζει τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και το δεύτερο είναι πως η ομάδα της (Γκλάτεν) είναι στην πόλη όπου γεννήθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, που είναι ο πρώην προπονητής του Πολωνού.

"Χτύπησε" και ο θηλυκός Λεβαντόβσκι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ