ΣΤΗΛΕΣ

Βοηθός προπονητή προσποιήθηκε ότι τον χτύπησε διαιτητής

Βοηθός προπονητή προσποιήθηκε ότι τον χτύπησε διαιτητής

Επεισοδιακός ήταν ο πρώτος τελικός πρωταθλήματος στην Ουρουγουάη, με τον βοηθό προπονητή της Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ να προσπαθεί να επιτεθεί στον διαιτητή και στη συνέχεια να κάνει "θέατρο" και να πέφτει στο έδαφος (video).

Τα "αίματα" άναψαν στην αναμέτρηση της Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ με την Πενιαρόλ για τον τελικό του πρωταθλήματος Ουρουγουάης, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την εκτός έδρας νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι χάρη σε τέρμα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Κριστιάν Ροντρίγκες.

Οι γηπεδούχοι δεν αποδέχθηκαν την κατάληξη αυτή, με τον Άιρτον Κόουγο να δέχεται κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία μετά από το τέλος του αγώνα.

Η απόφαση αυτή εξόργισε τον βοηθό προπονητή της Ντεφενσόρ, Αλεχάντρο Ασεβέδο, ο οποίος επιχείρησε να χτυπήσει με το κεφάλι τον διαιτητή.

Όταν απέτυχε μετά από παρέμβαση του βοηθού διαιτητή, ο Ασεβέδο πέρασε στο... plan b, το "θέατρο". Ο Ουρουγουανός έπεσε στο έδαφος και άρχισε να σφαδάζει, προσποιούμενος ότι ο βοηθός τον είχε χτυπήσει. Ο τελευταίος, αντιλήφθηκε τι συνέβη και αμέσως σήκωσε τα χέρια για να δείξει ότι δεν είχε κάνει τίποτα.

Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί κι αυτή στο "Σεντενάριο" του Μοντεβίδεο τα ξημερώματα της Δευτέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ