ΣΤΗΛΕΣ

Βάζουν κιγκλιδώματα στα γραφεία της Ομοσπονδίας της Αργεντινής

Argentina's Lionel Messi reacts during a World Cup qualifying soccer match against Peru at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday, Oct. 5, 2017. Argentina tied the match 0-0 and is almost eliminated from the upcoming World Cup in Russia. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentina's Lionel Messi reacts during a World Cup qualifying soccer match against Peru at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday, Oct. 5, 2017. Argentina tied the match 0-0 and is almost eliminated from the upcoming World Cup in Russia. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Λίγες ώρες πριν απ' την κρίσιμη αναμέτρηση με το Εκουαδόρ (11/10, 02:30) για τα προκριματικά του Μουντιάλ, η Ομοσπονδία της Αργεντινής τοποθέτησε κιγκλιδώματα μπροστά απ' τα γραφεία για λόγους ασφαλείας. (PHOTO)

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (02:30 ώρα Ελλάδας), η Αργεντινή κοντράρεται με το Εκουαδόρ εκτός έδρας για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει -τουλάχιστον- την πρόκριση στα μπαράζ.

Ωστόσο, επειδή το κλίμα στο στρατόπεδο της "αλμπισελέστε" δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, λόγω των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας, οι διοικούντες την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής αποφάσισαν να λάβουν.. μέτρα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η " Ole", το μεσημέρι της Τρίτης (10/10) τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα έξω απ' τα γραφεία της Ομοσπονδίας προκειμένου να μην υπάρξουν ζημιές από εξαγριωμένους οπαδούς σε περίπτωση αποκλεισμού. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη λόγω της κάκιστης πορείας της Αργεντινής και ένας αποκλεισμός θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, με άγνωστες συνέπειες.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες 10 ημέρες υπάρχει μία άτυπη "ομερτά", καθώς σημαντικές προσωπικότητες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, αλλά και δημοσιογράφοι, έχουν αποφασίσει να μην κάνουν κριτική έως ότου ολοκληρωθεί η προκριματική φάση.

Δείτε τη PHOTO:

Βάζουν κιγκλιδώματα στα γραφεία της Ομοσπονδίας της Αργεντινής

Photo Credits: ole.com.ar / AP Photo/Victor R. Caivano

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ