ΣΤΗΛΕΣ

Βάγκνερ: "Έβαλα γκολ με το... πέος"

Βάγκνερ: "Έβαλα γκολ με το... πέος"
AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Σάντρο Βάγκνερ σκόραρε με την Μπάγερν κόντρα στη μέχρι πριν από έναν μήνα ομάδα του, τη Χόφενχαϊμ, ένα τέρμα που επετεύχθη με περίεργο τρόπο, όπως περιέγραψε κι ο ίδιος (video).

Ο Σάντρο Βάγκνερ σημείωσε το "παρθενικό" τέρμα του με τη φανέλα της Μπάγερν στη νίκη 5-2 επί της Χόφενχαϊμ στο Μόναχο, ένα γκολ που συνδύασε με μια αρκετά... γλαφυρή περιγραφή για τον τρόπο επίτευξης.

Ήταν το 90ό λεπτό όταν ο Ραφίνια έβγαλε μία συρτή σέντρα από δεξιά κι εντός περιοχής, την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Όλιβερ Μπάουμαν. Η μπάλα πήρε ύψος και έφτασε περίπου στους μηρούς του Βάγκνερ, ο οποίος την έσπρωξε στην κενή εστία.

"Υπάρχει μία πιθανότητα το πέος μου να έπαιξε ρόλο στο τέρμα μου. Δεν είμαι και σίγουρος, πάντα συμβαίνουν τόσο γρήγορα αυτά. Ήταν πολύ ευχάριστο, όπως και να 'χει", δήλωσε μετά από το τέλος του αγώνα ο 30χρονος επιθετικός.

Μετά από 11 χρόνια στην ακαδημία των Βαυαρών, δύο στη δεύτερη ομάδα, παράλληλα με ένα στην πρώτη, ο -πλέον- διεθνής Γερμανός είχε αποχωρήσει αναζητώντας λεπτά συμμετοχής και τα βρήκε μόνο πριν από δύο χρόνια στην Ντάρμστατ. Το "ταξίδι" του τον πήγε στη Χόφενχαϊμ, όπου πέρασε 1,5 χρόνο με εξαιρετική απόδοση, ωστόσο δεν είχε πρόβλημα που σκόραρε εναντίον της, μετά από τη μετακίνησή του στις αρχές Ιανουαρίου.

"Πανηγυρίζω απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα, αν σκοράρω. Δεν έχει σημασία αν ήμουν εκεί για έναν χρόνο ή εάν η μητέρα ή ο πατέρας μου είναι προπονητές εκεί. Δεν με νοιάζει", κατέληξε.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ