ΣΤΗΛΕΣ

Τρολάρισμα των Ισπανών για τις... συναλλαγές ΑΕΚ - Λας Πάλμας

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να πάρει και τρίτο ποδοσφαιριστή από τη Λας Πάλμας, εάν ολοκληρωθεί η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο, και Ισπανοί φίλαθλοι το... διασκέδασαν φτιάχνοντας ένα διαφημιστικό (photo).

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να πάρει και τρίτον ποδοσφαιριστή από το έμψυχο δυναμικό της Λας Πάλμας στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αποδεικνύοντας ότι οι σχέσεις των δύο συλλόγων είναι υπέρ το δέον καλές.

Μετά από τον δανεισμό του Σέρχιο Αραούχο τον περασμένο Ιανουάριο, η Ένωση δανείστηκε προ εβδομάδων τον Κροάτη επιθετικό Μάρκο Λιβάγια έναντι 200.000 ευρώ από τον σύλλογο των Καναρίων Νήσων, ενώ υπέγραψε ως ελεύθερο από την ισπανική ομάδα του Πορτογάλο αριστερό μπακ Έλντερ Λόπες.

Με την επιστροφή του Αραούχο να κερδίζει έδαφος τις τελευταίες ημέρες, το πάρε δώσε των δύο συλλόγων κλιμακώνεται και οι φίλαθλοι της Λας Πάλμας αποφάσισαν να αποτυπώσουν αυτήν τη σχέση σε μία χιουμοριστική φωτογραφία.

"Παίρνεις τρεις, πληρώνεις δύο", είναι το μήνυμα στο κολάζ που ετοίμασαν με τα πρόσωπα των τριών ποδοσφαιριστών με τη φανέλα της Λας Πάλμας, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι συμπαίκτες στην ΑΕΚ φέτος, θυμίζοντας διαφημιστικό... πιτσαρίας!

Τρολάρισμα των Ισπανών για τις... συναλλαγές ΑΕΚ - Λας Πάλμας

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ