ΣΤΗΛΕΣ

Το στοίχημα των 5.000 ευρώ για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το στοίχημα των 5.000 ευρώ για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
© AFP/GETTY IMAGES

Η νίκη της Άρσεναλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το εμφατικό 3-0 έφερε "αντιμέτωπους" τους Πιρς Μόργκαν και Γκάρι Νέβιλ, με τους δύο άνδρες να βάζουν στοίχημα για τις ομάδες τους με έπαθλο 5.000 ευρώ! Διαβάστε το story.

Καλύτερη απάντηση δεν θα μπορούσε να δώσει η Άρσεναλ μετά την ήττα-σοκ στο Champions League από τον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να πετυχαίνει τρία γκολ μέσα στα πρώτα 19 λεπτά του αγώνα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Λουίς Φαν Χάαλ και με το 3-0 υπέρ της να πλησιάζει στους δύο πόντους από την κορυφή.

Ήταν μάλιστα τέτοιος ο ενθουσιασμός του διάσημου δημοσιογράφου και οπαδού της, Πιρς Μόργκαν, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να "πειράξει" μέσω Twitter αρκετό κόσμο που σχετίζεται με τους "κόκκινους διαβόλους", μεταξύ άλλων τους Γουέιν Ρούνεϊ, Γιουσέιν Μπολτ, Ρίο Φέρντιναντ και Γκάρι Νέβιλ.

Ο τελευταίος δεν άφησε όμως την "πρόκληση" αναπάντηση καθώς λίγο αργότερα του ζήτησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter να βάλουν στοίχημα για το ποια από τις Άρσεναλ ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τερματίσει ψηλότερα στη βαθμολογία στο φινάλε της σεζόν.

Το στοίχημα των 5.000 ευρώ για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Νέβιλ στοιχημάτισε 5.000 ευρώ υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Μόργκαν δεν θα μπορούσε να κάνει πίσω, συμφωνώντας στο ποσό και ποντάροντας από την πλευρά του υπέρ των "κανονιέρηδων". Φυσικά τα χρήματα αυτά θα πάνε για καλό σκοπό όποιος και αν είναι ο νικητής.

Αν η Γιουνάιτεντ τερματίσει πιο ψηλά στη βαθμολογία ο Μόργκαν θα δώσει το ποσό σε νοσοκομείο του Μάντσεστερ (Manchester Children's Hospital) ενώ αν τα καταφέρει η Άρσεναλ ο Νέβιλ θα διαθέσει τα χρήματα για νοσοκομείο στο Λονδίνο (Great Ormond Street Hospital).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ