ΣΤΗΛΕΣ

Το σοκ των Ανρί και Κάραγκερ όταν έμαθαν για Ρότζερς

Το σοκ των Ανρί και Κάραγκερ όταν έμαθαν για Ρότζερς

Η στιγμή που οι Τζέιμι Κάραγκερ και Τιερί Ανρί μαθαίνουν on air την απόλυση του Μπρένταν Ρότζερς από τη Λίβερπουλ έμεινε στην ιστορία. Δείτε το video που έχει προκαλέσει χαμό στα social media.

Η Λίβερπουλ δεν έχασε στο "Goodison Park" από την Έβερτον (1-1) στο μεγάλο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ όμως αυτό δεν στάθηκε ικανό να "σώσει την παρτίδα" για τον Μπρένταν Ρότζερς, με τη διοίκηση της Λίβερπουλ να ανακοινώνει μία ώρα αργότερα την απομάκρυνση του 42χρονου Βορειοιρλανδού τεχνικού από το τιμονι.

Ήταν μάλιστα τέτοιος ο αιφνιδιασμός που προκάλεσαν οι "κόκκινοι" που οι Τιερί Ανρί και Τζέιμι Κάραγκερ έμειναν άφωνοι στο άκουσμα της είδησης την ωρα που βρίσκονταν στον "αέρα" τηλεοπτικής εκπομπής για το "Sky Sports".

Η πρώτη αντίδραση του Ανρί ήταν να πιάσει το αριστερό πόδι του Κάραγκερ (!) ενώ στη συνέχεια και οι δύο πρώην άσοι κοίταξαν αμήχανα προς την κάμερα. Μετά το αρχικό "πάγωμα" πάντως ο Κάραγκερ πήρε θέση, ασκώντας κριτική στη διοίκηση της Λίβερπουλ για την επιλογή της να προχωρήσει τώρα σε αλλαγή προπονητή.

Το σοκ των Ανρί και Κάραγκερ όταν έμαθαν για Ρότζερς

"Ίσως ήταν τυχερός που έμεινε στο τέλος της περασμένης σεζόν. Δεν μου αρέσει που γίνεται αυτό τώρα. Εάν θέλεις να κάνεις την αλλαγή, πάρε την απόφαση το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή ο απολογισμός των ιδιοκτητών τα τελευταία τρία χρόνια δεν είναι αρκετά καλός.

Ο Ρότζερς ήταν στην ομάδα για τρία χρόνια, δεν κέρδισε κάποιο τρόπαιο ενώ βγήκαν μόλις μία φορά στο Champions League. Αυτό δεν είναι αρκετό για τη Λίβερπουλ. Έχασε μεγάλους παίκτες και επένδυσε τα χρήματα που πήρε από την πώλησή τους αλλά ελάχιστες από τις μεταγραφές έβγαλαν τα χρήματά τους.

Το σοκ των Ανρί και Κάραγκερ όταν έμαθαν για Ρότζερς

Η Λίβερπουλ έγινε Τότεναμ. Νομίζουν πως είναι μεγάλος σύλλογος αλλά οι πραγματικά μεγάλοι σύλλογοι δεν ενδιαφέρονται για το τι κάνει η Λίβερπουλ", δήλωσε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος των "κόκκινων".

Η επική αντίδραση των Ανρί-Κάραγκερ όταν πληροφορούνται την απόλυση Ρότζερς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ