ΣΤΗΛΕΣ

Το πρωτάθλημα Κίνας έκανε σέντρα με... 16 θεατές

Το πρωτάθλημα Κίνας έκανε σέντρα με... 16 θεατές

Ένα παράδοξο περιελάμβανε η σέντρα στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Κίνας, αφού στον αγώνα της πρεμιέρας παρευρέθηκαν μόλις 16 θεατές!

Οι κινεζικοί σύλλογοι δαπάνησαν 383.000.000 ευρώ μόνο σε μεταγραφικές κινήσεις και θα δώσουν μερικά εκατοντάδες εκατομμύρια ακόμα σε μισθούς, ωστόσο η σέντρα του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε μπροστά σε μόλις 16 θεατές.

Το παράδοξο σημειώθηκε στον αγώνα που άνοιξε την "αυλαία" της σεζόν μεταξύ της "νεοφώτιστης" Γκουίζου Ζίτσενγκ, της ομάδας στην οποία αγωνίζεται ο Νίκιτσα Γέλαβιτς (με θητεία σε Ρέιντζερς, Έβερτον, Χαλ, Γουέστ Χαμ), με τη Λιάονινγκ, την ομάδα των Άντονι Ούτζα (από Βέρντερ), Ρόμπι Κρουζ (από Λεβερκούζεν) και Ασάνι Λουκίμια (από Βέρντερ).

Οι δύο ομάδες αναγκάστηκαν να παραταχθούν σε άδειο γήπεδο, καθώς στην τελευταία αγωνιστική της περασμένης σεζόν στη δεύτερη κατηγορία, οι φίλαθλοι των γηπεδούχων πλημμύρισαν τον αγωνιστικό χώρο στο πάρτι της ανόδου, με συνέπεια ο σύλλογος να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Ως εκ τούτου, τα τηλεοπτικά πλάνα στην πολυαναμενόμενη σέντρα έδειχναν μονίμως ένα άδειο γήπεδο, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ