ΣΤΗΛΕΣ

Το καψόνι της Παρί στον Μπουφόν για... τελετή μύησης (VIDEO)

Το καψόνι της Παρί στον Μπουφόν για... τελετή μύησης (VIDEO)

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν κλήθηκε να τραγουδήσει πάνω σε μία καρέκλα, ως τελετή μύησης στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ακούστε τα... φάλτσα του Ιταλού που σκόρπισε γέλιο στους συμπαίκτες του (video).

Κάθε ποδοσφαιριστής που παίρνει μεταγραφή σε έναν σύλλογο είθισται να περνάει από μία τελετή μύησης ενώπιον των συμπαικτών του. Αυτή συνήθως είναι άβολη, αμήχανη για τον ίδιο, αλλά και πηγή γέλιου για τους "παλιούς" της ομάδας.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, αν και ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία της Παρί Σεν Ζερμέν με κάθε έννοια, δεν ξέφυγε από αυτόν τον κανόνα. Στο πλαίσιο της περιοδείας των πρωταθλητών Γαλλίας στην Ασία, έπεσε θύμα... καψονιού και το δέχθηκε χωρίς αντίρρηση.

Η τελετή μύησής του περιελάμβανε τραγούδι, ανεβασμένος σε μία καρέκλα. Ο 40χρονος Ιταλός δεν δίστασε ούτε στιγμή και με στεντόρεια φωνή άρχισε να ερμηνεύει ένα ιταλικό τραγούδι με φάλτσο που θα ζήλευε ακόμα και ο Νεϊμάρ. Ο Μπουφόν έδειχνε να έχει μπει στο "πετσί" του ρόλου, κάνοντας κινήσεις με τα χέρια και αυξομειώσεις στην ένταση, με συνέπεια ο ενθουσιασμός του να προκαλέσει ντελίριο χειροκροτημάτων από όσους συμπαίκτες δεν απαθανάτιζαν τη στιγμή με το κινητό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ