ΣΤΗΛΕΣ

Το... εξωγήινο τατουάζ για τον Λιονέλ Μέσι

Argentina's Lionel Messi stands on the pitch during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Argentina's Lionel Messi stands on the pitch during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η αγάπη και ο θαυμασμός του για τον Λιονέλ Μέσι, οδήγησαν έναν Αργεντινό φίλαθλο στην απόφαση να κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο τατουάζ για το ίνδαλμά του. (PHOTO)

Πόσες φορές έχουμε ακούσει τη φράση "είναι από άλλον πλανήτη" για τον Λιονέλ Μέσι; Ο Φεντερίκο Ροντρίγκες, ένας οπαδός της Σαν Λορένσο και λάτρης του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, αποφάσισε να αποτυπώσει τη συγκεκριμένη φράση στο σώμα του με τη μορφή τατουάζ.

Σε αυτό απεικονίζεται ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής να βγάζει τη μάσκα του και να αποκαλύπτει την πραγματική, "εξωγήινη" ταυτότητά του.

"Ήθελα να δείξω ότι ο Λίο δεν είναι από αυτή τη χώρα, ούτε από αυτόν τον πλανήτη, ούτε από αυτόν τον γαλαξία. Και μου φάνηκε ωραίος τρόπος για να το κάνω. Η ιδέα του να να έχω τον Μέσι στο δέρμα μου είναι κάτι υπέροχο. Πρέπει να αρχίσουμε να τον απολαμβάνουμε περισσότερο. Όταν ολοκληρώσει την καριέρα του θα μας λείψει πολύ", δήλωσε στην "Ole" ο νεαρός οπαδός.

Κεντρική photo: AP/Frank Augstein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ