ΣΤΗΛΕΣ

Το είδαμε κι αυτό: Τρίποντο - αυτοκαλάθι σε αιφνιδιασμό!

Το είδαμε κι αυτό: Τρίποντο - αυτοκαλάθι σε αιφνιδιασμό!

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ρωσία και Ισπανία για το Παγκόσμιο Νεανίδων είχε ως highlight ένα τρίποντο της "αρκούδας". Γιατί; Επειδή επετεύχθη σε λάθος καλάθι (VIDEO).

Η αναμέτρηση της Ρωσίας με την Ισπανία για το Παγκόσμιο Νεανίδων της Ιταλίας προσέφερε την πιο... ιδιαίτερη φάση της διοργάνωσης. Θα μπορούσε να πούμε κιόλας ότι είναι η πιο περίεργη της χρονιάς, αλλά ας μην προτρέχουμε.

Τι έγινε; Οι παίκτριες των ομάδων και οι διαιτητές μπερδεύτηκαν στη διάρκεια του γ' δεκαλέπτου, με τη Ρωσία να εκδηλώνει επίθεση στο καλάθι της! Μετά από λάθος που έκανε παίκτρια της "αρκούδας" (πάτησε την τελική γραμμή), ήταν η ώρα της επαναφοράς για την Ισπανία. Όλοι τους όμως "κόλλησαν", με αποτέλεσμα οι παίκτριες της Ρωσίας να κάνουν επαναφορά, προσπαθώντας να επιτεθούν στο λάθος καλάθι μάλιστα.

Έβγαλαν αιφνιδιασμό (!), σκόραραν για τρεις και πανηγύρισαν για μερικά δευτερόλεπτα την επιτυχία τους. Πριν καταλάβουν ότι κάτι πήγε λάθος, κι ενώ όλος ο πάγκος ούρλιαζε για το λάθος που είχε γίνει. Για την ιστορία, αυτό το λάθος δεν στοίχισε στη Ρωσία, η οποία πήρε με άνεση τη νίκη (77-58) για τη δεύτερη αγωνιστική μέρα της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ