ΣΤΗΛΕΣ

Την κορυφαία απόκρουση στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν την είδαμε σε ριπλέι!

England goalkeeper Jordan Pickford goes airborne to make a save during the round of 16 match between Colombia and England at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano)
England goalkeeper Jordan Pickford goes airborne to make a save during the round of 16 match between Colombia and England at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ πραγματοποίησε την κορυφαία απόκρουση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δεν την είδαμε ποτέ σε ριπλέι εξαιτίας του γκολ της ισοφάρισης του Γέρι Μίνα. (VIDEOS)

H Αγγλία, ύστερα από μία συγκλονιστική αναμέτρηση, επικράτησε 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση) και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σουηδία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τα "τρία λιοντάρια", ο Τζόρνταν Πίκφορντ, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι του Κάρλος Μπάκα πριν ο Έρικ Ντάιερ ευστοχήσει στο τελευταίο και στείλει την ομάδα του στον επόμενο γύρο.

Ωστόσο, ο τερματοφύλακας της Έβερτον είχε πραγματοποιήσει την κορυφαία απόκρουση του τουρνουά κατά τη διάρκεια της κανονικής διάρκειας του αγώνα και συγκεκριμένα πριν απ' το γκολ της ισοφάρισης της Κολομβίας.

Ο Ματέους Ουρίμπε έπιασε ένα σουτ της... απελπισίας από μακρινή απόσταση, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, αλλά, πριν καταλήξει στα δίχτυα, ο Πίκφορντ την έστειλε κόρνερ με μία απίστευτη επέμβαση.

Παρ' όλα αυτά, δεν είδαμε ποτέ σε ριπλέι την σπουδαία απόκρουση, αφού ο Γέρι Μίνα λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, με αποτέλεσμα όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω του. Το... περίεργο είναι πως ακόμα και μετά τη λήξη του αγώνα, ο σκηνοθέτης ξέχασε να δείξει σε ριπλέι τη φάση.

Δείτε σε videos την απόκρουση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρώτη πρόκριση στα πέναλτι για Αγγλία, έξω η Κολομβία
Fight of the day 21: Η Αγγλία πέρασε στα πέναλτι, τι άλλο θα δούμε;
Έτσι πανηγύρισε την πρόκριση στα πέναλτι ο πατέρας του Πίκφορντ
Το Top10 των τηλεθεάσεων του Παγκοσμίου Κυπέλλου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ