ΣΤΗΛΕΣ

Τεράστια γκάφα από Ντοναρούμα

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma stops the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct. 22, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma stops the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct. 22, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα συνηθίζει να σώζει βαθμούς για τη Μίλαν, ωστόσο αυτήν τη φορά φέρει την ευθύνη για ένα τέρμα που δέχθηκε από πάσα του Γκαμπριέλ Παλέτα στον αγώνα με την Πεσκάρα.

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον καλύτερο ποδοσφαιριστή παγκοσμίως στην ηλικία των 18 ετών και η αξία του εκτιμάται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, έστω κι αν στον αγώνα της Μίλαν με την Πεσκάρα υπέπεσε σε τεράστιο σφάλμα.

Ο τερματοφύλακας των "ροσονέρι" επιχείρησε να κοντρολάρει μία πάσα του Γκαμπριέλ Παλέτα, με τον Αργεντινό να πιέζεται από αντίπαλο και να βρίσκει διέξοδο στον συμπαίκτη του. Η μπάλα ήταν στον αέρα και ο νεαρότερος τερματοφύλακας στην ιστορία της εθνικής Ιταλίας δεν υπολόγισε σωστά την αναπήδηση, με συνέπεια να μην κατορθώσει να κάνει κοντρόλ.

Η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του και παρότι από γωνία, κατέληξε στα δίχτυα του Ντοναρούμα, ο οποίος κόστισε στη Μίλαν το 1-0.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ