ΣΤΗΛΕΣ

Τα "αλμυρά" μπισκότα του Τζόκοβιτς

Τα "αλμυρά" μπισκότα του Τζόκοβιτς

Στην αγορά κυκλοφορούν μπισκότα παραγωγής του Νόβακ Τζόκοβιτς. Φυσικά είναι δίχως γλουτένη όπως και η διατροφή που ακολουθεί ο Σέρβος τενίστας και ισχυρίζεται πως τον οδήγησε στην κορυφή.

Η Μαρία Σαραπόβα έχει εταιρεία (Sugarpova) που παράγει καραμέλες και ζαχαρωτά. Τώρα ήρθε η σειρά του Νόβακ Τζόκοβιτς να επενδύσει στον τομέα των τροφίμων, δίχως να παρεκκλίνει από τον τρόπο ζωής που ακολουθεί.

Στην αγορά κυκλοφορούν τα μπισκότα "Djokolife". Είναι κομματάκι... ακριβά, αφού το πακέτο με τα τρία μπισκότα κοστίζουν 2.29 ευρώ. Φυσικά τα μπισκότα δεν έχουν ίχνη γλουτένης.

Ο Τζόκοβιτς χρεώνει την αναρρίχηση του στην κορυφή στην απομάκρυνση της γλουτένης από τη διατροφή του. Ο Σέρβος προσέχει μέχρι τελευταία λεπτομέρεια τι τρώει.

Τα "αλμυρά" μπισκότα του Τζόκοβιτς

Έχει εμμονή με τα επονομαζόμενα "superfoods" (μάκα, γκότζι μπέρις, αγαύη), δεν τρώει σοκολάτα (σ.σ. επέτρεψε στον εαυτό του μια μπάρα μαύρη σοκολάτα όταν κατέκτησε το Αυστραλιανό Όπεν το 2012), δεν πίνει καφέ και δεν καταναλώνει αλκοόλ. Πίνει μια κανονική μπύρα δύο ή τρεις φορές το χρόνο.

Ο κάτοχος του Αυστραλιανού Όπεν και του Γουίμπλεντον ξεκινάει τη μέρα του με δύο κουταλιές μέλι μανούκα. Το βάζο κοστίζει 25 ευρώ! Ο Τζόκοβιτς αναλύει τη διατροφή και τον τρόπο εκγύμνασης του στο βιβλίο του "Serve to win" (σ.σ κάνε σερβίς για να νικήσεις).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ