ΣΤΗΛΕΣ

Σύζυγος Γκονσάλες: "Ο Λούτσο προσπάθησε να με δολοφονήσει"

Σύζυγος Γκονσάλες: "Ο Λούτσο προσπάθησε να με δολοφονήσει"

Η σύζυγος του πρώην αρχηγού της Πόρτο, Λούτσο Γκονσάλες παραχώρησε συνέντευξη στη βραζιλιάνικη εφημερίδα "Globoesporte" και αποκάλυψε πως ο Αργεντινός προσπάθησε να τη δολοφονήσει μπροστά στα παιδιά τους!

Σε σοβαρούς μπελάδες έχει μπει ο πρώην αρχηγός της Πόρτο, Λούτσο Γκονσάλες καθώς η σύζυγός του, Αντρέια ντα Σίλβα Μάρκες Γκονσάλες, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι προσπάθησε να την σκοτώσει στις 8 Δεκεμβρίου μπροστά στα παιδιά τους!

Οι Αρχές να έχουν αρχίσει έρευνα για την υπόθεση, με τον Λούτσο να μην μπορεί βάσει νόμου -μέχρι να βγει η απόφαση- να την πλησιάζει στα 500 μέτρα αλλά και να δει τα παιδιά του τις επόμενες 90 ημέρες.

"Ο σύζυγός μου, ο Λούτσο Γκονσάλες προσπάθησε να με σκοτώσει. Τσακωθήκαμε και προσπάθησε να με σκοτώσει. Έπειτα άδειασε το σπίτι, άρπαξε όλα τα χρυσαφικά μου, πήρε όλα τα χρήματα από τους λογαριασμούς μας, μπλόκαρε όλες τις κάρτες μου και έκλεψε τα χρήματά μου.

Προσπάθησε να με κάνει να πεθάνω από ασφυξία και να κόψει τους καρπούς μου, με κρέμασε από ένα ραβδί και φώναζε τα παιδιά μου να έρθουν να με δουν να πέφτω από το μπαλκόνι. Φώναζε ότι θα με σκοτώσει", δήλωσε μεταξύ άλλων η σύζυγος του Γκονσάλες, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην βραζιλιάνικη εφημερίδα " Globoesporte".

Ο 36χρονος Γκονσάλες θεωρείται ένας απ' τους πιο ποιοτικούς Αργεντινούς μέσους της τελευταίας 20ετίας, αγωνιζόμενος, μεταξύ άλλων, με τη φανέλα της Πόρτο, της Ρίβερ Πλέιτ, της Μαρσέιγ και της Ατλέτικο Παραναένσε, απ' την οποία έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ