ΣΤΗΛΕΣ

Σύλληψη 13χρονου επειδή πέταξε γλυκά σε προπονητή

Blackburn's manager Gary Bowyer waves before the English FA Cup sixth round replay soccer match between Blackburn and Liverpool at Ewood Park Stadium, Blackburn, England, Wednesday, April 8, 2015. (AP Photo/Jon Super)
Gary Bowyer AP

Ένας 13χρονος οπαδός της Newport πέταξε ένα μπουκάλι με γλυκά στον προπονητή της Μπλάκπουλ, Gary Bowyer, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Κινδυνεύει να μην ξαναπατήσει στο "Rodney Parade".

Το περασμένο Σάββατο (18/3) η Newport County τέθηκε αντιμέτωπη με την Blackpool για το πρωτάθλημα της League Two (4η κατηγορία). Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ένας 13χρονος οπαδός των γηπεδούχων πέταξε ένα βαρύ μπουκάλι με γλυκά στον προπονητή της Blackpool, Gary Bowyer, λίγο μετά το γκολ των φιλοξενούμενων στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με το οποίο έγινε το 1-3.

Ο πιτσιρικάς συνελήφθη στο "Rodney Parade", το γήπεδο της Newport County, στο οποίο ενδέχεται να μην ξαναπατήσει το πόδι του, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ. Ο προπονητής της Μπλάκπουλ ήταν έξαλλος ύστερα από ό,τι του συνέβη. "Είναι τραγικό αυτό. Όποιος πληρώνει εισιτήριο για να δει ένα ματς, δεν σημαίνει ότι μπορεί να ενεργεί έτσι. Αν με πετύχαινε στο μάτι, είτε κάποιον άλλο, η ζημιά θα ήταν μεγάλη" είπε ο Gary Bowyer.

(AP Photo/Jon Super)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ